Herní podstavec Ania 6 RGB pomůže zchladit herní notebook a zvýšit jeho výkon

 
Další 1 fotografie v galerii
Chladicí podstavec Ania 6 RGB je vhodný pro všechny notebooky až do velikosti 17 palců / EVOLVEO
Ventilátor chladicího podstavce pod notebooky EVOLVEO Ania 6 RGB má průměr 200 milimetrů a regulovatelnou rychlost otáček až 750 rpm.

Tyto základní parametry ve spojení s atraktivním, ale účelným designem a kovovou mřížkou pro optimální proudění vzduchu garantují efektivní chlazení notebooku ve chvílích, kdy pracuje na maximum svých možností, jako je tomu například v průběhu hraní počítačových her s vysokými nároky na hardware.

Chladicí podstavec pod notebooky EVOLVEO Ania 6 RGB je vhodný pro všechny notebooky až do velikosti 17″ a má efektní RGB podsvícení s možnostmi nastavení barevných kombinací a režimů.

Podstavec je polohovatelný v pěti úhlech, a umožňuje tak individuální nastavení polohy podle přání uživatele. Rychlost otáček jediného, rozměrného ventilátoru, je možné regulovat, případně zcela vypnout.

Velmi solidní provedení a použité materiály garantují vysokou kvalitu a odolnost podstavce. Použitá kovová mřížka účinně zajišťuje průchod vzduchu a chlazení notebooku.

Model EVOLVEO Ania 6 RGB je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena od výrobce je 739 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama