Malý reproduktor do terénu dokáže na jedno nabití hrát nepřetržitě až 24 hodin

 
Další 1 fotografie v galerii
Nabíjení reproduktoru probíhá pomocí konektoru USB typu C / LAMAX
Nový reproduktor LAMAX Sentinel2 je celý pogumovaný, včetně tlačítek, a tak je dostatečně chráněn proti vodě, prachu i sněhu.

Velikostně se tato novinka vejde akorát do ruky, a díky očku na karabinu podtrhující její „terénní“ povahu, si ho můžete zavěsit třeba na batoh i během náročné horské tůry.

Společně s reprákem dostanete k dispozici dvojici měničů s celkovým výkonem 20 W, což je na tak malé zařízení velmi slušné. Díky podpoře funkce TWS (True Wireless Stereo) je navíc možné zkombinovat hned dva reproduktory Sentinel2 do stereo soundsystému.

Reproduktor je vybaven baterií s kapacitou 3600 mAh a díky ní dokáže na jedno nabití hrát nepřetržitě až 24 hodin. Možnosti konektivity jsou dostatečné – uživatelé se dočkají podpory novějšího, stabilnějšího bezdrátového standardu Bluetooth 5.0, který je zároveň i úspornější a šetří baterii nejen samotného reproduktoru, ale i spárovaného zdrojového zařízení, tedy primárně smartphonu.

Z dalších technologií je k dispozici klasický 3,5mm jack (AUX vstup) pro drátové připojení, případně prostor pro microSD karty. Nabíjení pak probíhá už pomocí konektoru USB typu C, u kterého nemusíte přemýšlet, kterou stranou ho do zdířky vložíte.

Model LAMAX Sentinel2 podporuje standard IP67, což znamená nejen ochranu proti prachu a stříkající vodě, ale i přežití repráku bez následků v případě, že vám zmokne nebo omylem spadne do vody. Díky pogumovanému tělu je schopen vydržet půl hodiny pod vodou v hloubce do jednoho metru.

S rozměry 186 x 62 x 50 milimetrů a hmotností 525 gramů jde skutečně o přenosný reproduktor, který je již v prodeji, a to za 1990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama