Nová bezdrátová sluchátka Jabra Elite 75t: Delší výdrž baterií a vyšší pohodlí při nošení

 
Další 1 fotografie v galerii
Jabra Elite 75t nabízí výdrž až 7,5 hodiny a celkem až 28 hodin s nabíjecím pouzdrem / Jabra
Nejčastějšími požadavky zákazníků u nových sluchátek jsou delší výdrž baterií, vyšší pohodlí při nošení a snazší připojování k mobilním telefonům a dalším zařízením.

Jabra Elite 75t jsou sluchátka vyvinutá se zřetelem na vyšší pohodlí, čehož bylo dosaženo prostřednictvím optimalizace tvaru a velikosti. Sluchátka by měla zůstat v uších bezpečně uchycena bez ohledu na aktivitu jejich nositele. Kompaktnější provedení činí sluchátka Jabra Elite 75t ideální i pro menší uši, zatímco ergonomické tvarování pak zajišťuje vyšší pohodlí.

Nové Jabra Elite 75t nabízí výdrž až 7,5 hodiny a celkem až 28 hodin s nabíjecím pouzdrem. Rychlé nabíjení je podpořeno konektorem USB-C. Později bude navíc uvedena verze s podporou bezdrátového nabíjení. 

Pokročilé inovace použité při návrhu nových sluchátek zajišťují, že sluchátka budou i přes menší velikost poskytovat to, co od nich uživatelé očekávají – robustní připojení, trvanlivost a snadné použití. Kvalita hovorů byla dosažena díky použití technologie 4 mikrofonů a za využití nejnovějších algoritmů pro potlačení hluku okolí a větru.

Díky tomu získávají uživatelé jistotu vysoké kvality hovorů i v hlučném prostředí jako jsou například rušné městské ulice. Použití magnetů u nabíjecího pouzdra zjednodušuje jeho otevírání a uchycení sluchátek. 

Uživatelé se mohou připojit k asistenčním službám Alexa, Siri nebo Google Assistant a rychle přistupovat k potřebným informacím – od nastavení schůzek, po nalezení událostí v okolí nebo nechat si přečíst zprávy. Navíc Bluetooth 5.0 umožňuje uživatelům bezproblémové připojení Elite 75t k jejich smartphonům.

Mohlo by vás zajímat

Reklama