Externí disk SSD s kapacitou 8 TB a rozhraním SuperSpeed USB 20 Gbps

Na veletrhu CES 2020 bylo představeno také ibi: zařízení pro ukládání a správu fotografií a videa / SanDisk
Na probíhajícím veletrhu CES 2020 se objevila řada zajímavých novinek, k nimž určitě patří i nový SSD disk od Western Digital. Jde totiž o první SSD kapesní externí disk s obrovskou kapacitou 8 TB, navíc s rozhraním SuperSpeed USB 20 Gbps.

Dále byl představen nový 1TB SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB, který spolupracuje s chytrými telefony a notebooky s rozhraním USB Type-C1.

Vysoká kapacita v celokovovém těle umožní uživatelům pořídit a zachytit více fotografií i videí a snadno tento digitální obsah přenést mezi chytrými telefony s USB Type-C, tablety a notebook a počítači s rozhraním USB Type-A. Designové řešení umožňuje uchytit flash disk na kroužek od klíčenky a nabízí ohromnou kapacitu v malém rozměru.

Produktová řada WD_Black poskytuje výkon, kapacitu a spolehlivost, která umožní hráčům počítačových her a her na konzolích posunout svou hru na vyšší level a hrát bez omezení. Pět herních řešení produktové řady WD_Black mimo jiné zahrnuje: WD_Black P50 Game Drive SSD, první disk ve svém odvětví, který má rozhraní SuperSpeed USB 20 Gbps.

V této produktové řadě jsou dále dva externí disky licencované pro Xbox, herní disk WD_Black P10 Game Drive for Xbox One (již nyní k dostání) a WD_Black D10 Game Drive for Xbox One (již nyní k dostání). Tyto dva externí disky jsou dodávány s členstvím na zkoušku ve službě Xbox Game Pass Ultimate.

Zajímavé a praktické je také ibi - chytré zařízení značky SanDisk pro ukládání a správu fotografií a videa, které nabízí uživatelům místní úložiště, které funguje jako osobní cloud. Příslušná aplikace s intuitivním rozhraním pro plynulé centralizování, řízení, spravování a soukromé sdílení fotografií a videí umožňuje uživatelům bezdrátově propojit své telefony pro automatické zálohování.

Toto zařízení má možnost agregovat digitální obsah z různých míst včetně notebooků, USB disků, sociálních sítí a cloudových účtů. Vše je tak uloženo na ibi s podporou prohlížecí aplikace. 1 TB úložného prostoru může uchovat cca až 250 000 fotografií nebo 100 hodin videa.

Mohlo by vás zajímat

Reklama