Full HD autokamera na magnetickém držáku s GPS modulem má 140stupňový úhel záběru

Integrovaný GPS modul během jízdy automaticky zaznamená souřadnice a rychlost / Niceboy
Jezdit v dnešní době na našich silnicích bez zapnuté autokamery začíná být ryzím šílenstvím. Proto nepřehlédněte hned dvojici nových autokamer s praktickým magnetickým držákem ze stáje Niceboy.

Full HD kamera vyšší řady nese název PILOT XR. Je vybavena GPS modulem a lze ji ovládat přes Wi-Fi pomocí aplikace v mobilním telefonu.

Díky magnetickému držáku se navíc vyhnete zdlouhavé instalaci. O ostrost záběrů se stará celoskleněný sedmivrstvý objektiv, čip Novatek a senzor Sony. Kamera nahrává v reálném Full HD rozlišení při 60 snímcích za sekundu. Interpolované 4K rozlišení a nativní 2K pak zaručí, že ze záznamu bez problému získáte například čitelnou SPZ nebo identifikujete obličeje řidičů. Kamera disponuje světelností f/1.8 pro kvalitní záznam ve dne i v noci.

Důležitou součástí je i integrovaný GPS modul, který během jízdy automaticky zaznamená souřadnice a rychlost. Díky tomu máte detailní přehled o vašich cestách a trasu si zpětně můžete prohlédnout v přehrávači s podrobnějšími informacemi na Google Maps.

Ve výbavě kamery nechybí ani citlivý G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Tím dojde k ochránění nahrávky při nehodě. Model Niceboy PILOT XR je již v prodeji, a to za 3.990 Kč.

Druhý, cenově dostupnější, model s označením PILOT XS má zabudovaný 1,5 palcový displej a disponuje doplňkovými funkcemi jako G-senzor, detekce pohybu či natáčení ve smyčce. Tato kamera natáčí ve Full HD rozlišení při 30 snímcích za sekundu.

Širokoúhlé záběry a pokrytí prostoru před vozidlem vychází z celoskleněné optiky se 140° úhlem záběru. Kamera kromě G-senzoru, který poskytuje ochranu nahrávky při nehodě, nabízí například i možnost automatického zapnutí při detekci pohybu, nahrávání ve smyčce či technologii WDR, která umožňuje vidět detaily hodně stinných i hodně světlých míst.

Praktické je i automatické zapnutí a spuštění nahrávání po detekci nabíjení. Autokamera se jednoduše automaticky zapne/vypne po detekování nabíjení nebo ukončení nabíjení ze zapalování. Kameru lze také přímo připojit k PC a spravovat soubory bez nutnosti vyndávat a manipulovat se samotnou paměťovou kartou. Model Niceboy PILOT XS se prodává za 2.999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama