Prostorový zvuk pro pařmeny: Nový model sluchátek V380 přináší i izolaci okolního šumu

 
Další 1 fotografie v galerii
Sluchátka V380 jsou vybavena všesměrovým a odnímatelným mikrofonem / Viper
Herní sluchátka Viper V380 Virtual 7.1 Surround Sound PC Gaming Headset nabízejí čistý zvuk i díky izolaci okolního šumu, a proto jsou vhodná především pro opravdové herní fanoušky i příznivce kvalitního zvuku.

Díky 53mm Hi-Fi neodymovým měničům přinášejí tato sluchátka vyšší senzitivitu a kvalitu zvuku s důrazem i na nejmenší detaily. Tím pomáhají hráčům reagovat rychleji než jejich soupeři. 

Ergonomický koncept zajišťují modelu V380 velké sklopné ušní polštářky a nastavitelný hlavový most z umělé kůže. Ten hráčům poskytuje maximální komfort i během dlouhých zápasů.

Kvalitní sluchátka jsou totiž nebytnou výbavou během důležitých soutěžních i tréninkových kol. Ať už si uživatel sluchátek chce užít maraton akčních filmů nebo hrát až do brzkého rána, herní sluchátka s technologií 7.1 plně nahrazují kvalitu reproduktorů s prostorovým zvukem.

Sluchátka V380 jsou vybavena všesměrovým a odnímatelným mikrofonem s funkcí automatického potlačení okolního hluku (ENC). V380 zajistí čistý zvuk při komunikaci se spoluhráči během hraní, bez rušení hluku pozadí a bez zpětné vazby.

Model V380 lze přizpůsobit pomocí plnospektrálního RGB osvětlení nebo prostřednictvím jednoho z mnoha naprogramovaných vzorů v nástroji Viper RGB Software. Na produkt se vztahuje dvouletá záruka a je kompatibilní s operačními systémy Windows 7, Windows 10, včetně novějších verzí. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama