Chytré hodinky WATCH GT 2e mají i funkci monitorování saturace kyslíku v krvi

 
Další 2 fotografie v galerii
Hodinky podporují 15 profesionálních tréninkových režimů / Huawei
V chytrých hodinkách Huawei WATCH GT 2e se objevila i funkce monitorování saturace kyslíku v krvi. Zařízení je vybaveno dvoutýdenní výdrží baterie a je navrženo tak, aby umožnilo zařadit koncept sportování do každodenního života uživatelů.

Nové chytré hodinky také podporují přesné monitorování srdeční frekvence, upozornění na abnormální srdeční frekvenci, monitorování výšky tlaku a funkce monitorování spánku, které uživatelům umožňují sledovat jejich zdravotní stav v reálném čase.

WATCH GT 2e navíc přináší vylepšení designu oproti předchozí generaci. Byly také představeny nové barevné varianty Mint Green a Lava Red, které přinášejí jednoduchý, ale stylový vzhled. WATCH 2e jsou vybaveny dotykovým displejem AMOLED o velikosti 1,39 palce s vysokou přesností podporující lepší rozlišení. 

V prodeji se objeví dva typy designů – sportovní WATCH GT 2e a klasický WATCH GT 2. Namísto tradičních designů, kde je ciferník oddělen od řemínku, má klasický kulatý ciferník s integrovaným řemínkem, který zaručuje moderní vzhled – osvěžující pohled na budoucnost chytrých hodinek.

Tělo z nerezové oceli doplňuje skrytý design korunky, který se snoubí se zakřivenou siluetou hodinek. Hodinky jsou dodávány ve čtyřech nových barvách graphite black, lava red, mint green a icy white, s řemínkem vyrobeným z měkkého a pohodlného fluoroelastomeru.

WATCH GT 2e podporují 15 profesionálních tréninkových režimů včetně osmi outdoorových aktivit (běh, chůze, horolezectví, turistika, trail running, cyklistika, plavání pod širým nebem, triatlon) a sedm interiérových aktivit (chůze, běh, jízda na kole, bazén plavání, volný trénink, eliptický stroj, veslař).

V profesionálních režimech cvičení poskytují WATCH GT 2e komplexní monitorování, které dokáže sledovat 190 typů dat – to vše pomáhá uživatelům maximálně využít svůj trénink. Hodinky dokážou také automaticky detekovat 6 profesionálních cvičebních režimů.

Mohlo by vás zajímat

Reklama