Bezdrátový VDSL/ADSL router s vysokou rychlostí přenosu dat

 
Další 1 fotografie v galerii
Univerzálnost zařízení podtrhuje port Ethernet WAN / TP-Link
Rychlý a spolehlivý přenos dat by měl zajistit nový router Archer VR2100 s až extrémní rychlostí připojení ve standardu AC2100.

Maximální rychlost přenosu dat tak u tohoto modelu dosahuje až 2,1 Gb/s, z toho v pásmu 2,4 GHz 300 Mb/s a v pásmu 5 GHz 1 733 Mb/s.

Díky podpoře nejnovější technologie Super VDSL (profil 35b VDSL2) dosahuje rychlost internetu v tomto režimu 350 Mb/s, což je tříapůlnásobek maxima původního VDSL2. Novinka je ale prostřednictvím integrovaného portu DSL navíc zpětně kompatibilní se standardy VDSL2, ADSL2 +, ADSL2 a ADSL.

Připojení k internetu je díky modelu TP-Link Archer VR2100 možné za každé situace. Univerzálnost zařízení podtrhuje jak port Ethernet WAN (pro připojení ke kabelovému modemu nebo modemu s optickým připojením), tak konektor USB 3.0, do kterého můžete bez problémů zapojit 3G/4G adaptér se SIM kartou v případě, že dojde k výpadku internetového připojení na straně vašeho poskytovatele.

Pomocí technologie 4×4 MU-MIMO je možné připojit k síti více zařízení současně, a to s až čtyřikrát rychlejším výkonem. Tato technologie zajišťuje i redukci vzájemných interferencí připojených zařízení a zároveň nízkou latenci při náročnějších on-line aktivitách, jako je hraní her přes internet nebo streamování HD videa. Latenci neboli odezvu minimalizuje i maximální rychlost bezdrátového i kabelového připojení.

Mohlo by vás zajímat

Reklama