Bezdrátově a bez hluku: Nová stylová sluchátka Technics EAH-AZ70W

Malých rozměrů bylo dosaženo díky integraci Bluetooth antény a dotykového senzoru uvnitř ovládacího panelu / Technics
Poptávka po sluchátkách s kvalitním zvukem v posledních letech neustále roste. S novými true wireless sluchátky nyní přichází také značka Technics.

Novinka je vybavena dynamickým měničem s velkým průměrem 10 mm, který nabízí díky své membráně s grafenem potaženého materiálu PEEK mohutné basy a široký dynamický rozsah zvuku.

Akustická komora je navržena tak, aby účinně směrovala proudění vzduchu a optimalizovala rovnováhu každé frekvence zvyšováním charakteristik akustického tlaku, což je zárukou energetického a plného zvuku.

Model EAH-AZ70W je vybaven duální hybridní technologií potlačení okolního hluku, která potlačuje dopřednou (přímou) i zpětnou vazbu a kombinuje analogové a digitální zpracování audio signálu. Výsledkem je potlačení hluku z okolí. Hluk je zachycen ještě mimo sluchátka a je aktivně potlačován pomocí protichůdných frekvencí a šumů uvnitř sluchátek.

Sluchátka EAH-AZ70W používají výkonné mikrofony MEMS vestavěné do labyrintové struktury, která přispívá k potlačení šumění větru. Nepříjemné zvuky z okolí jsou potlačeny v zájmu celkově vyšší kvality zvuku a hovoru. Model RZ-S500W navíc využívá technologii cíleně směrovaného zvuku (beamforming), která umožňuje efektivní zachycení hlasu a potlačení okolního hluku.

Bezdrátová sluchátka běžného typu často trpí krátkým přerušením spojení přes Bluetooth, zejména v přeplněných prostorech. Nové modely jsou nejen kompaktní, ale také nabízejí mimořádně spolehlivé připojení přes Bluetooth pro plynulý a ničím nerušený poslech.

Malých rozměrů bylo dosaženo díky integraci Bluetooth antény a dotykového senzoru uvnitř ovládacího panelu, zatímco zlepšená stabilita připojení je výsledkem maximálního využití anténní části. Díky naší vlastní konstrukci anténní struktury je výkon antény maximalizován i v malých rozměrech sluchátek.

Nezávislý signalizační systém pro vyvážení levého a pravého sluchátka pomáhá udržovat stabilní spojení se správnou zvukovou rovnováhou mezi pravým a levým kanálem, což umožňuje uživatelům ponořit se do své hudby či mluveného slova v jakémkoliv prostředí.

Mohlo by vás zajímat

Reklama