Malá odolná kamera Canon ML-105 EF natáčí dostatečně ostře i v noci

Bajonet EF umožňuje kameru ML-105 EF jednoduše začlenit do standardních pracovních postupů / Canon
Kamera ML-105 EF schopná natáčet za tmy v rozlišení 2,07 MPix je vhodná pro použití v systémech kamerového dohledu. Tělo kamery je zpevněné a odolné vůči nárazům, prachu a vodě.

Malé, ale robustní, tělo kamery ML-105 EF váží pouhých 800 gramů a měří přibližně 76 x 76 x 112 milimetrů. Je tedy velmi snadno přenosné a lze jej pohodlně připevnit k dronu nebo vozidlu pro dynamičtější a flexibilnější možnosti filmování.

Vodě a prachu odolná konstrukce této kapesní kamery zvládne práci i při teplotách od -20 °C do více než 50 °C. Vedle odolnosti proti povětrnostním vlivům je vybavená i ochranou proti vibracím a rázům. Pro situace, kdy je nutné kameru rychle sbalit a odpojit kabely, je vybavená odolným terminálem ODU. 

Novinka se vyznačuje citlivostí ISO až 4 miliony. Díky tomu dokáže zachytit objekty osvětlené méně než 0,0005 luxu. Plnoformátový snímač 35 mm typu CMOS o rozlišení 2,07 MP zachycuje obraz s nízkou úrovní šumu, a to i v extrémně temném prostředí. 

Bajonet EF umožňuje kameru ML-105 EF jednoduše začlenit do standardních pracovních postupů a poskytuje uživatelům výběr z kompletní nabídky objektivů podle jejich potřeb. Pro účely filmování objektů vzdálených i stovky metrů při nízké hladině osvětlení kamera podporuje teleobjektivy Canon EF s nejdelšími ohniskovými vzdálenostmi.

Univerzálnost kamery zvyšuje kompatibilita s řadou filtrů jiných značek, včetně infračervených, pásmových a neutrálních (ND) filtrů, takže je možné dosáhnout téže kvality obrazu ve všech situacích. Tento model je vybavený portem SDI – nejběžnějším výstupním rozhraním užívaným u videozařízení – pro bezproblémovou integraci se stávající infrastrukturou.

Mohlo by vás zajímat

Reklama