Zvuk dělá více než polovinu z obrazu aneb nové televizory Beovision přichází

 
Další 1 fotografie v galerii
Za krytem reproduktoru Beovision Contour se skrývá jedenáct výkonných budičů a zesilovačů / Bang & Olufsen
Bang & Olufsen rozšířuje své portfolio televizorů o model 48″ Beovision Contour, aktualizaci Beovision Eclipse-55 druhé generace a do sbírky novinek přibyl také stojan Beovision Harmony Motorized Floor Stand.

„Zvuk dělá více než polovinu z obrazu.“ To je filozofie řady Beovision od Bang & Olufsen. Kombinuje integrovaný tříkanálový zvukový systém s nejnovější generací televizní OLED technologie od LG Electronics.

Nový Beovision Contour je kombinací obrazového a zvukového zážitku v jednom. Televizor je možné používat jako hlavní i jako doplňkový podle velikosti obydlí. Beovision Contour lze totiž umístit kamkoli, ať už je to kuchyň, ložnice nebo obývák.

Zakomponovat se dá v rámci designu vašeho obydlí na podlahu, stůl nebo klidně připevnit na zeď. Vzhled televize Beovision Contour je navržen z materiálů ladících s každým domácím interiérem. Vybrat si můžete ze tří barevných variant ve stříbrné, černém antracitu nebo zlatém tónu.

K tomu patří i odpovídající povrchové textilní a dýhové úpravy reproduktorů. Dřevěná dýha je k dispozici ve světlém nebo kouřovém dubu, aby ladila s barevným výběrem hliníkového rámu. Všechny kabely jsou vedeny středovou zadní částí televizoru, čímž jsou skryty.

K integrované součásti televize patří i tři typy stojanů, které podtrhují minimalistický vzhled Beovision Contour. Podlahový stojan v odlehčeném moderním designu lze otočit o 180 stupňů do jakéhokoli směru.

Pokud byste ale raději připevnili svou Beovision Contour na zeď, tak s pomocí pohyblivého ramene můžete svou televizí polohovat do všech možných úhlů. Bang & Olufsen vytvořili také stojánek na stůl z pevného hliníkového rámu ve tvaru obdélníku, který umožňuje TV umístit na poličku nebo podlahu.

Za krytem reproduktoru Beovision Contour se skrývá jedenáct výkonných budičů a zesilovačů se zvukovou technologií Beosound Stage. Obsahuje také 4×4 palcové basové měniče navržené k umožnění většího pohybu kužele, který zajišťuje výraznější basový výkon až do 30 Hz. Díky 48 palcové OLED obrazovce poslední generace od LG je Beovision Contour dostatečně kvalitní i co se týče zobrazování realistických barev a absolutní černi. Všechny integrované součásti mohou být pohodlně ovládané pomocí ovladače Beoremote One vyrobeného z jediného kusu hliníku.

Po úspěchu nejprodávanějšího Beovision Eclipse první generace, která je k dispozici ve velikostech obrazovky 55 a 65 palců, uvádí společnost Bang & Olufsen televizor Beovision Eclipse 2nd Gen, tedy druhou generaci. Tato aktualizace obsahuje nejnovější obrazovou technologii LG OLED GX a upgrade zvukového centra.

Druhá generace Beovision Eclipse nabízí maximální televizní a zvukové zážitky díky integrovanému výkonnému tříkanálovému stereo zvukovému systému, který zajišťuje ostré a detailní dialogy a mluvenou řeč.

Nyní je také možné připojit drátově nebo bezdrátově Beolab reproduktory díky integrovanému dekodéru prostorového zvuku, který umožní plnohodnotný 7.1 kanálový všepohlcující filmový zážitek. Televizní obrazovku můžete nyní otočit do ideální pozice stisknutím tlačítka díky motorizovanému stojanu a držáku na zeď.

Mohlo by vás zajímat

Reklama