Tenistka Petra Kvitová se v prosinci stala ambasadorkou značky Audi

Petra se stane také tváří nové kampaně na Audi Q5 / Audi Porsche Česká republika
Značka Audi má novou ambasadorku. Tváří čtyř kruhů v České republice se stala úspěšná tenistka Petra Kvitová. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu proslula nejen skvělými výkony na tenisových dvorcích, ale také svou pevnou vůlí při překonávání překážek a nepřízně osudu, čímž si získala sympatie tenisových fanoušků i široké veřejnosti na celém světě.

Petra Kvitová bude nejenom ambasadorem značky, ale stane se také tváří kampaně na Audi Q5, které nyní, v lednu 2020, dorazí na český trh ve své vylepšené podobě a ke klasickému provedení nově nabídne také stylistickou lahůdku se splývavou zádí Audi Q5 Sportback.

"Tenisté stráví na cestách největší část svého sportovního života, určitě větší než na kurtech" říká Petra Kvitová. "Jsem ráda, že pro pohyb na silnicích mám partnera, díky kterému trávím tento čas v moderním a bezpečném autě, do kterého se na jedné straně pohodlně vejde hromada zavazadel, které někdy na turnaje v Evropě vezu, na druhé pak výborně slouží při městském provozu při přesunech mezi tréninky. Nové Audi Q5 je pro mě perfektní volba."

Tenis je pro třicetiletou Petru Kvitovou na prvním místě, a to už odmalička. Narodila se totiž do rodiny vášnivých tenistů. Otec Jiří ji trénoval od čtyř let. Petra vstoupila do světa profesionálního tenisu v roce 2006 a již v roce 2011 dosáhla svého prvního triumfu ve Wimbledonu (ten ještě zopakovala o tři roky později), na který navázala vítězstvím na Turnaji mistryň.

Díky těmto úspěchům vystoupala v říjnu 2011 na druhé místo ve světovém žebříčku WTA, v němž se dlouhodobě drží v první desítce (aktuálně je osmá). O její stabilní dlouhodobé výkonnosti nejlépe vypovídá fakt, že v uplynulé dekádě (2011-2020) v počtu vítězných zápasů na okruhu WTA a ve Fed Cupu obsadila první místo.

"Pro Audi je velkou ctí, že s logem čtyř kruhů spojila svou tvář Petra Kvitová, skvělá tenistka a výjimečná osobnost, která již 15 sezon úspěšně reprezentuje Českou republiku ve světě profesionálního tenisu. Úspěchy Petry Kvitové jsou mimo jiné založeny na snaze se neustále zlepšovat a tato vlastnost se zrcadlí i v DNA naší značky," říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi Porsche Česká republika. "S Petrou Kvitovou plánujeme zajímavé aktivity pro fanoušky a počítáme také s přesahem naší podpory úspěšných českých osobností do našich projektů v oblasti společenské odpovědnosti. Informace o konkrétních akcích zveřejníme u příležitosti jejich spuštění."

Mohlo by vás zajímat

Reklama