OLED televizor Panasonic JZ2000 disponuje novým procesorem HCX Pro AI s umělou inteligencí

 
Další 2 fotografie v galerii
Přidání reproduktorů s výstupy do stran přináší velmi dobrý prostorový zvuk, který zlepšuje zážitek ze sledování filmů, sportu i hraní her / Panasonic
Nový model televizoru JZ2000 navrhla společnost Panasonic tak, že je zajímavou volbou i pro hráče zejména díky velmi nízké latenci, podpoře variabilní obnovovací frekvence a HDMI 2.1.

Televizor JZ2000 vám vyjde vstříc, i když si neradi hrajete s nastavením. Je vybaven novým procesorem, který dokáže pomocí umělé inteligence určit, jaký druh obsahu sledujete a automaticky optimalizovat obraz i zvuk, tak, abyste si vždy mohli dopřát co nejlepší zážitek bez složitého nastavovaní.

Přidání reproduktorů s výstupy do stran přináší velmi dobrý prostorový zvuk, který zlepšuje zážitek ze sledování filmů, sportu i hraní her. 

Televizor JZ2000 obsahuje nový procesor HCX Pro AI s umělou inteligencí (Artificial Intelligence), která napomáhá televizoru přesně zjistit, jaký druh obsahu se přehrává: film, sport, hudba, povídání apod., a díky tomu pak automaticky upravit kvalitu obrazu i zvuku, aby byla co nejvhodnější pro daný formát.

Procesor HCX Pro AI je schopen identifikovat přehrávaný obsah v reálném čase a analýzu obrazu provádí každou vteřinu. V procesoru obsažený subsystém s umělou inteligencí porovnává přehrávaný program s knihovnou různých typů obsahu, na které se naučil optimalizovat kvalitu obrazu i zvuku. 

Pokud procesor zjistí, že sledujete například fotbal, upraví kvalitu obrazu tak, aby tráva i hráči působili realisticky, a zároveň automaticky upraví zvuk, aby měli diváci pocit, že jsou přímo na stadionu. Na druhou stranu, pokud uvidí, že sledujete film, nastaví co nejpřesnější barvy, aby poskytoval zážitek co nejbližší projekci v kině.

Díky výkonu procesoru HCX Pro AI byla výrazně snížena latenci při hraní her. Latence (označovaná také jako reakční doba) označuje prodlevu mezi stisknutím tlačítka na herním ovladači, jako je joystick, a akcí provedenou na obrazovce.

Televizor JZ2000 snižuje latenci až k nejnižším číslům v oboru v kategorii OLED TV. Toto zkrácení latence je hlavní součástí režimu Game Mode Extreme, kterým je televizor JZ2000 vybaven. Model s označením JZ2000 bude k dostání s úhlopříčkami 55 a 65 palců. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama