Nový 4K UHD monitor Philips zaujme barvami a rychlostí přenosu dat

Nastavitelný stojan lze také naklonit / Philips
Nový monitor Philips 288E2UAE s 1,07 miliardami barev, rychlým přenosem dat pomocí USB 3.2 SuperSpeed a štíhlým designem je vhodný jak pro práci, tak i zábavu.

Monitor Philips 288E2UAE nabízí UltraClear zobrazení v rozlišení 4K UHD (3840 x 2160 bodů), technologii UltraWide a 1,07 miliardy barev. 28” (71,1 cm) monitor disponuje širokoúhlým IPS LED panelem a technologií SmartContrast pro syté černé detaily. 

Novinka je vybavena rozhraním USB 3.2 SuperSpeed, které nabízí jeden USB upstream vstup a 4 USB downstream, takže uživatelé mohou k monitoru připojit klávesnici i myš a používat je k ovládání.

Jeden port USB podporuje rychlé nabíjení a splňuje standard USB-IF Battery Charging (BC1.2), který umožňuje uživatelům nabíjet kompatibilní smartphony. Pro více možností nabízí také připojení pomocí HDMI a DisplayPort kabelů.

Všechny porty jsou umístěny v jedné vodorovné linii v zadní části monitoru a systém správy kabelů pomáhá udržovat uklizený pracovní prostor.

Nastavitelný stojan lze naklonit (-5/+20 stupňů) a díky možnosti nastavení výšky až o 100 milimetrů umístit do optimální polohy. Monitor Philips 288E2UAE, který je šetrný k očím, je vybaven obrazovkou proti oslnění, režimem EasyRead pro zážitek ze čtení jako z papíru, technologií Flicker-free a režimem LowBlue pro pohodlnější sledování. Monitor Philips 288E2UAE bude dostupný od února 2021, a to za 8597 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama