Kancelářský širokoúhlý monitor FlexScan s úhlopříčkou 37,5 palce s minimalistickými rámečky

V režimu Picture-by-Picture může monitor zobrazovat signály až ze tří počítačů najednou / EIZO
Nový monitor EIZO FlexScan EV3895 se kromě zajímavého designu může pochlubit zejména poskytovaným rozlišením (3840×1600 obrazových bodů), jež téměř trojnásobně překonává monitory full HD, a pixelovou hustotou obrazu 111 ppi.

Praktická jsou také četná rozhraní a dokovací funkce přes USB-C. Nechybí ani rozhraní LAN a napájení výkonem až 85 W.

Jediný kabel vedoucí k počítači postačí k přenosu obrazového a zvukového signálu, nabíjecího proudu, síťového připojení i dat přes USB. Rychlý přechod z kanceláře na domácí pracoviště je proto opravdu hračkou. Notebooky a tablety bez konektoru LAN získají díky monitoru EV3895 síťové rozhraní. Kromě USB-C nabízí monitor také jeden vstup DisplayPort a dva vstupy HDMI.

Trojice konektorů USB pro upstream (1× USB-C a 2× USB-B) a čtyři konektory USB pro downstream dovolují využít monitor EV3895 jako plnohodnotný rozbočovač USB. V režimu Picture-by-Picture může monitor zobrazovat signály až ze tří počítačů najednou. Vestavěný přepínač KVM zároveň správně nasměruje pokyny zadávané klávesnicí či myší.

Třebaže monitor má sám o sobě značné rozměry, svými funkcemi pomůže místo na psacím stole naopak ušetřit. Uživatelé si mohou ze šesti přednastavených uspořádání obrazu zvolit takové, které jim nejlépe vyhovuje. Oblasti ve zvoleném uspořádání lze navíc rychle prohazovat pouhým stisknutím tlačítka.

Model EV3895 tím přináší nové možnosti a usnadňuje prostorově úsporné připojení soukromého a firemního počítače v domácím prostředí. Zakryté kabely a konektory zajišťují příjemně úhlednou zadní stranu přístroje a podtrhují promyšlený design.

K výbavě monitoru patří i technologie EcoView vyvinuté pro snížení spotřeby a pro čitelné a příjemné zobrazení. Monitor je certifikován dle TCO Certified Generation 8, EPEAT, EnergyStar a dalších běžných norem pro ochranu životního prostředí, ergonomii a udržitelnost.

Mohlo by vás zajímat

Reklama