Malý bezzrcadlový fotoaparát EOS M50 Mark II natáčí video v rozlišení 4K v orientaci na šířku i na výšku

 
Další 2 fotografie v galerii
Model umožňuje používat objektivy řady EF-M a s adaptérem i kompletní řadu EF / Canon
Canon představil model EOS M50 Mark II, nástupce oceňovaného digitálního fotoaparátu EOS M50. Novinka vychází vstříc rostoucí poptávce po rychlém publikování obsahu vylepšenou mobilní konektivitou přes Wi-Fi a Bluetooth.

Celosvětový hlad po tvorbě, sdílení a sledování obsahu na sítích Instagram, YouTube nebo Twitch neutuchá – lidé naopak věnují více času rozvoji svých koníčků a učení se novým dovednostem. Jen v Evropě vzrostlo měsíční využití služby TikTok mezi uživateli ve věku 16-64 let v období od července 2019 do června 2020 o 93 %. 

Malý bezzrcadlový fotoaparát EOS M50 Mark II celý proces od pořízení po publikaci obsahu maximálně zjednodušuje. Umožňuje záznam videa v rozlišení 4K v orientaci na šířku i na výšku nebo živě streamovat Full HD přímo na YouTube a pomáhá tvůrcům povýšit obsah na novou úroveň.

Přístroj je vybavený všemi vstupy a výstupy, které tvůrci obsahu mohou potřebovat, včetně mikrofonního vstupu 3,5 mm a čistého výstupu přes rozhraní HDMI a USB. Kompaktní tělo, otočný displej a kompatibilita s širokým spektrem objektivů značky Canon dávají uživatelům naprostou tvůrčí svobodu – ať při vlastním vystupování na kameru nebo při vloggování za pohybu. 

Hlavní charakteristikou fotoaparátu EOS M50 Mark II je všestrannost. Odvede stejně dobrou práci při fotografování kvalitních snímků pro Instagram, natáčení videa na výšku pro sdílení na TikToku nebo živém streamování na YouTube.

Díky HDMI výstupu mohou uživatelé tvořit živé streamy na profesionální úrovni a s bezplatným softwarem Canon EOS Webcam Utility publikovat videa na síti Twitch nebo uskutečňovat videohovory s přáteli a rodinou ve vysoké obrazové kvalitě.

EOS M50 Mark II vychází vstříc rostoucí poptávce po rychlém publikování obsahu také vylepšenou mobilní konektivitou přes Wi-Fi a Bluetooth. Ta umožňuje ovládat fotoaparát z mobilního zařízení a přímo bez prodlev nahrávat snímky a videonahrávky na sociální sítě.

Fotoaparát EOS M50 Mark II lze snadno nosit kamkoli s sebou, připojit k němu mikrofon, případně jej upnout do gimbalu. Otočný displej a pohotový elektronický hledáček (EVF) umožňují komponovat záběr v každé situaci – před kamerou i za kamerou. 

EOS M50 Mark II umožňuje tvůrcům používat objektivy řady EF-M a s adaptérem i kompletní řadu EF, včetně ultra-širokoúhlého objektivu ideálního pro vloggování nebo objektivu s malou hloubkou ostrosti pro dokonalé autoportréty. 

Rychlost fotoaparátu, snímač formátu APS-C o rozlišení 24,1 milionu bodů, inteligentní automatické režimy a detekce očí poskytují tvůrcům obsahu výhodu i při fotografování – mohou pořizovat ostré akční snímky.

Canon EOS M50 Mark II je vybavený 3,5mm mikrofonním vstupem, aby mohli YouTubeři, kteří si zakládají na kvalitě svých příspěvků, tvořit vlogy s čistým zvukem. Tělo fotoaparátu Canon EOS M50 Mark II bude stát 16 090 Kč, v kombinaci s objektivem M15-45mm S EU26 vyjde na 19 290 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama