Nový výkonný zvukový systém HT-S40R jako základ domácího kina

Soundbar a zadní reproduktory je možné připevnit i na stěnu / Sony
Bez dokonalého ozvučení se žádné pořádné domácí kino neobejde. Nyní si můžete pořídit výkonný zvukový systém Sony HT-S40R, který nabízí 600 W 5.1kanálového prostorového zvuku s bezdrátovými zadními reproduktory.

S novým HT-S40R můžete libovolně instalovat systém domácího kina s minimem kabelů. K bezdrátovému zesilovači, který napájí zadní reproduktory, nejsou třeba žádné kabely mezi předními a zadními zdroji zvuku, které by vám mohly překážet. Stačí pouze připojit zesilovač do elektrické sítě. 

Systém HT-S40R nabízí celkový výkon 600 W, 5.1kanálový skutečný prostorový zvuk a technologii Dolby Audio. Novinku lze využít také k poslechu hudby, pomocí Bluetooth můžete bezdrátově streamovat písničky ze smartphonu nebo přehrávat zvuk skrze zařízení USB.

Design systému HT-S40R byl navržen tak, aby díky tenkému, kompaktnímu soundbaru, nenápadnému subwooferu a bezdrátovým zadním reproduktorům ladil s televizorem a sytlově doplnil jakýkoliv obývací pokoj. Kompaktní soundbar a zadní reproduktory lze navíc připevnit na stěnu tak, aby ladily s vaší místností, a bezdrátový zesilovač můžete umístit kamkoli chcete – naplocho na polici stolku nebo připevnit na zeď.

HT-S40R je připraven ke spuštění ihned po vybalení z krabice. Jednoduše připojte soundbar k subwooferu a zadní reproduktory k bezdrátovému zesilovači pomocí dodaných kabelů a připojte subwoofer k televizoru. K dispozici je připojení HDMI ARC, optické a analogové vstupy.

Systém reproduktorů má 4 zvukové režimy: kino, hudba, standardní a automatický zvuk, takže si můžete vybrat program podle toho, co právě sledujete nebo posloucháte. Můžete si také podle potřeby zvolit noční nebo hlasové režimy a využít ovládání hlasitosti subwooferu pro jemné vyladění zážitku ze sledování. Model HT-S40R bude v prodeji od května 2021, a to za 9 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama