Domácí kino: Laserový 4K projektor Premiere poskytne ostrý obraz s úhlopříčkou až 130 palců

 
Další 2 fotografie v galerii
Zvuk se šíří přes 44 otvorů na levé a pravé straně projektoru, reproduktor je vybaven basovým wooferem / Samsung
Na český trh přichází do prodeje dva laserové projektory The Premiere s krátkou projekční vzdáleností, rozlišením 4K/UHD a podporou dynamického obrazu HDR10+.

Pro uživatele je zásadní informace, že běžné projektory je nutné umístit 3 až 4 metry od zobrazovací plochy, zatímco nové modely The Premiere nabídnou projekční plochu o úhlopříčce až 130“ (320 cm) ze vzdálenosti necelých 24 centimetrů, čímž velikostí předčí všechny dosud nabízené konvenční televizory.

Model Premiere LSP9T je první projektor s podporou HDR10+ a technologií trojího laseru, výsledkem je obraz s maximálním jasem 2800 ANSI lumenů a kontrastním poměrem 2 000 000 : 1. Premiere LSP7T je pak vybaven jednolaserovou technologií. Oba modely podporují režim Filmmaker, v němž obraz odpovídá původním představám autorů.

Do výbavy inteligentního projektoru patří i platforma Samsung Smart TV s operačním systémem Tizen, díky níž bude možné bez problémů streamovat video například z Netflixu, Voyo, HBO GO, stejně tak i O2TV, Skylink nebo T-Mobile televizi.

K dispozici je i připojení k mobilním zařízením pomocí technologie Tap View a mirroringu. Projektory The Premiere rovněž obsahují televizní tunery, takže je stačí připojit k běžné anténě pro terestrické vysílání nebo k satelitní parabole a sledovat klasické lineární televizní vysílání.

Projektory Premiere jsou potaženy látkou, která jim pomáhá přirozeně splynout se svým okolím. Samsung využil speciální textilii Kvadrat pro interiérový design, která byla ještě upravena tak, aby nenarušila reproduktory a kvalitu zvuku The Premiere.

Zvuk se šíří přes 44 otvorů na levé a pravé straně projektoru, reproduktor je vybaven basovým wooferem a prostorovým zvukem Acoustic Beam, takže vytváří ten správný zvukový zážitek jako ve skutečném kině. Model LSP9T (technologie trojího laseru) je v prodeji za 169 990 Kč, modelu LSP7T (technologie jednoho laseru) pak za 89 990 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama