Mini kompresor EasyPump s funkcí průběžného měření a automatického zastavení

Cílovou hodnotu tlaku lze přednastavit a uložit v barech, PSI nebo kPa / Bosch
Pneumatika je prázdná a čerpací stanice je příliš daleko? Práce s ruční hustilkou je příliš namáhavá? Nová EasyPump společnosti Bosch, 430 gramů lehká a kompaktní, je řešením do domácnosti i na cesty.

Nová EasyPump je vhodná pro huštění různých pneumatik, jako jsou pneumatiky jízdních kol, automobilů a motocyklů, stejně jako míčů od fotbalových až po basketbalové, a také snadno nafoukne plavecké kruhy nebo vodní míče – bez nutnosti nafukování ústy.

Všechny potřebné adaptéry jsou umístěny přímo v rukojeti, a jsou tak vždy po ruce. Ať už se jedná o jehlový adaptér, adaptér pro francouzské ventily/presta ventily běžné na silničních kolech nebo objemový adaptér pro plavací kruh a míč do vody – všechny mají své místo. Kromě toho je EasyPump přesně nastavitelná pro každou aplikaci: Funkce Autostop zajišťuje, že je vždy dosaženo přesně požadovaného tlaku vzduchu.

Cílovou hodnotu lze přednastavit a uložit v barech, PSI nebo kPa. Maximální tlak je 10,3 baru, 150 PSI nebo 1 050 kPa, a proto je vhodná i pro pneumatiky silničních kol, které vyžadují nejvyšší tlak 8 barů a více.

Použití je velmi jednoduché: Všechna nastavení lze snadno provést pomocí přehledných tlačítek a dobré čitelnosti znaků na velkém displeji. Zobrazena je cílová hodnota a aktuální tlak, zvolená jednotka tlaku a stav nabití akumulátoru. Kromě automatického procesu nafukování lze hustilku samozřejmě používat i bez nastavení cílové hodnoty pomocí ručního spuštění/zastavení.

Její LED světlo zajišťuje, že ventily jsou dobře viditelné i v tmavém prostředí, a proto je snadnější je připojit k přístroji. Díky délce pouhých 215 mm se EasyPump vejde do každé sportovní tašky, brašny na kolo a do každé přihrádky. Vzduchová hadice je potažena textilií, a je tak odolná proti případnému zlomení nebo přetržení. Může se otáčet i o 360 stupňů, což usnadňuje přístup do úzkých míst.

Na jedno nabití akumulátoru můžete například nahustit šest pneumatik trekingového kola z 0 na 4,5 baru nebo pět pneumatik automobilu střední třídy z 2,0 na 2,5 baru. Díky nabíjecímu kabelu USB-C lze EasyPump nabíjet také v autě, z notebooku nebo prostřednictvím powerbanky.

Mohlo by vás zajímat

Reklama