Inteligentní video zvonek je možné nyní ovládat i hlasovými asistenty

Video zvonek upozorní i na to, když se někdo pohybuje poblíž dveří / Netatmo
Inteligentní video zvonek Netatmo je od svého uvedení na trh kompatibilní s technologií HomeKit Apple. Po aktualizaci softwaru budou moci uživatelé využít i kompatibility s hlasovými asistenty Alexa (Amazon) a Google asistent.

Automatická aktualizace bude zdarma v průběhu následujících dní instalována všem Inteligentním video zvonkům včetně těch, které již byly uvedeny do prodeje.

Inteligentní video zvonek umožňuje uživateli zobrazit, kdo stojí za jeho dveřmi a dané osobě odpovídat odkudkoliv. Uživatel je informován o tom, když u něj doma někdo zazvoní a může s návštěvou hovořit.

Video zvonek slouží současně i k zabezpečení vchodu do domácnosti – bezprostředně uživatele upozorní na to, když se někdo pohybuje poblíž dveří.

Inteligentní video zvonek Netatmo je nyní kompatibilní i s hlasovým asistentem Alexou (Amazon). Uživatel může na připojené obrazovce Echo spot nebo Echo Show v reálném čase sledovat, co se děje před jeho domem. Stačí vydat hlasový příkaz: „Alexa, show me the Doorbell.“

Jakmile u dveří někdo zazvoní, Alexa na to uživatele upozorní a ten může s návštěvou prostřednictvím inteligentního reproduktoru komunikovat. Rozhovor s návštěvou může uživatel zahájit pomocí hlasového příkazu: „Alexa, answer the Doorbell."

Uživatel video zvonku může toto své zařízení propojit také s Google asistentem. Jakmile někdo zazvoní u vchodových dveří, Google asistent o tom prostřednictvím inteligentního reproduktoru (Google Nest Hub, Google Nest Mini…) informuje uživatele. 

Na základě kompatibility si může uživatel zobrazit živý video přenos z Video zvonku na Google Nest Hube nebo Google Nest Hub Max. Po zadání hlasového příkazu „Hey Google, show me the Doorbell“ vidí, co se právě děje před jeho domem. Inteligentní Video Zvonek je v prodeji za 7.999 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama