4K HDR projektor s velmi nízkou latencí pro pařmeny

Ozvučení je zajištěno prostřednictvím jednoho 5W reproduktoru / BenQ
Pokud hrajete rádi hry na velké obrazovce, tak zbystřete. Nový projektor BenQ TK700STi se může pochlubit kromě nízkého zpoždění na vstupu (4 - 16 ms) také projekcí na krátkou vzdálenost, vysokou svítivostí a kvalitním ozvučením.

Projektor BenQ TK700STi tedy disponuje 4K rozlišením 3840 x 2160 pixelů, svítivostí 3000 ANSI lumenů, podporou vysokého dynamického rozsahu HDR10/HLG, 96% pokrytím barevného prostoru Rec.709 a funkcí korekce barev v reálném čase.

Jeho hlavní předností je velmi nízká latence, která dosahuje pouhých 16 ms při 4K rozlišení a 60 Hz, což ho řadí na špičku mezi světově dostupnými 4K HDR projektory. Při přepnutí na Full HD pak nabízí ještě nižší hodnoty 8,33 ms při 120 Hz, resp. 4 ms při 240 Hz. 

Jeho důraz na herní segment kromě rychlosti dále podtrhují i předkonfigurované režimy pro žánry FPS, RPG a sportovní (SPG) se specifickými nastaveními obrazu, zvuku a latence.

Ozvučení je zajištěno prostřednictvím jednoho 5W reproduktoru zvukového systému treVolo, který lze nastavit na několik vybraných zvukových režimů, jako jsou například kino, hudba, sport či hra.

Kromě klasických výškově stavitelných nožiček lze obraz projektoru přizpůsobit pomocí úpravy lichoběžníkového zkreslení 2D keystone s funkcí automatické vertikální korekce.

Flexibilitu umístění do prostoru zajištuje také schopnost projektoru promítat obraz na krátkou vzdálenost, kdy necelé 2 metry od stěny stačí na 100palcovou úhlopříčku. V případě potřeby je k dispozici 1,2x zoom. Projektor BenQ TK700STi je již v prodeji, a to za 33 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama