Displeje Philips C-Line se systémem Windows 10 Pro zlepší firemní komunikaci

Řada C-Line podporuje i technologii Active Pen / Philips
Nová řada displejů C-Line značky Philips kombinuje všechny funkce výkonného počítače s pohodlím tradiční nástěnné prezentační tabule.

Displeje kombinují technologii UHD s vícedotykovou obrazovkou a zajímavý design s funkcemi výkonného počítače, vybaveného OS Windows 10 Pro a procesorem Intel Core i7.

Vyrábí se tak, aby vydržely náročné každodenní používání. Jsou vybaveny sklem od okraje k okraji, zapuštěným designem a celou řadou funkcí připravených k okamžitému použití. Poskytují řadu možností připojení, pokročilé možnosti prezentace (včetně možnosti zrcadlení na druhý displej), bezproblémové sdílení obsahu a videokonference.

C-Line nabízí až 10 dotykových bodů, což povzbuzuje týmy k fyzické spolupráci přímo na displeji. Dotýkat se je možné ručně, pasivním perem (součástí dodávky) nebo pomocí tradiční klávesnice a myši. Připojovací konektory, jako je USB a HDMI, jsou umístěny na okraji displeje pro rychlý a snadný přístup. Řada C-Line navíc podporuje technologii Active Pen.

Veškerá práce může být automaticky uložena, jednoduše sdílena prostřednictvím e-mailových aplikací třetích stran všem účastníkům nebo bezpečně uložena v cloudu, což snižuje potřebu psaní poznámek a zajišťuje, že pozornost bude vždy soustředěna jen na tvůrčí činnost.

Philips C-Line dokáže transformovat tradiční statické schůzky do dynamičtější podoby díky možnosti sdílení obrazovky a nástrojům jako je Zoom, Skype pro firmy nebo Microsoft Teams. Displeje řady C-Line jsou k dispozici s velikostí úhlopříček 55“, 65“, 75“ a 86“. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama