Přenosný reproduktor RAZE 4 Origin vydrží hrát na jedno nabití až 20 hodin

 
Další 1 fotografie v galerii
Přenos zvuku je s Bluetooth 5.0 dostatečně stabilní / Niceboy
Nový přenosný reproduktor RAZE 4 Origin značky Niceboy vám bude dělat společnost doma i venku – je odolný vůči vodě i prachu a na jedno nabití vydrží podle výrobce hrát až 20 hodin.

Nemusíte se bát, že by vás s reproduktorem RAZE 4 Origin někdo přeslechl – má výkon 20 W, a tak vás nakopne při cvičení venku, stejně jako zrelaxuje při poslechu doma.

Přenos zvuku je s Bluetooth 5.0 stabilní, umí přehrávat i z micro SD karty nebo přes AUX kabel s 3,5mm jackem. Ke všemu vám reproduktor poslouží i jako rádio, aniž byste museli používat kabel jako anténu – tu má totiž zabudovanou přímo v sobě.

Přenosný reproduktor RAZE 4 Origin od Niceboye má vysoké krytí IP67, takže odolá vodě i prachu. Může vás doprovázet i na celodenní túře – jak jsme již v úvodu zmínili, jeho baterie má výdrž až 20 hodin.

A když takové reproduktory budete mít dva, funkce True Wireless zajistí, že se navzájem propojí a radost ze zvuku bude dvojnásobná. Samozřejmostí jsou pomocí reproduktoru i hands-free telefonní hovory. Novinka Niceboy RAZE 4 Origin je již v České republice v prodeji, a to za 1.199 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama