Multisenzorová IP kamera Axis poskytuje panoramatický záběr při snímkování 30 fps

Čtyři senzory vytvářejí plynule na sebe navazující záběry / Axis
Nová síťová kamera AXIS Q3819-PVE je určena k pokrytí extrémně širokého záběru s plnými detaily při snímkování 30 fps, kterou lze instalovat v široké škále montážních variant.

Obraz kamery snímá v úhlu až 180° horizontálně (38° svisle). Čtyři senzory vytvářejí plynule na sebe navazující záběry, které společně generují jeden souvislý obraz v rozlišení až 14,2 megapixelů bez jakýchkoli viditelných přechodů (8 192×1 728, a to v jediném spojitém videostreamu při 30 snímcích za sekundu).

Kamera je proto ideální volbou pro městské instalace (např. k monitorování náměstí a velkých prostor), sledování perimetru v kritické infrastruktuře a průmyslových závodech, videodohled na terminálech letišť, nádražích nebo ve stanicích metra nebo k vnitřnímu a venkovnímu zabezpečení škol či nákupních center, včetně jejich parkovišť. Kamera má krytí IP66/67 a IK10 proti vandalům.

AXIS Q3819-PVE se snadno instaluje díky široké škále příslušenství pro různé typy montáží – zarovnanou, zapuštěnou, zavěšenou nebo pro instalaci dvou kamer zády k sobě, čímž pokryjí záběr v rozsahu plných 360°.

Objektivy kamery se dodávají již zaostřené v rámci základního továrního nastavení, takže na místě instalace již není nutné provádět žádné doostření. Navíc má kamera vestavěné motory umožňující vzdálené ovládání funkcí otočení, naklopení a posunu (Pan/Tilt/Roll) pro snadné nastavení požadovaného úhlu snímání. 

Kamera nabízí i chytré spárování se síťovými reproduktory Axis pomocí technologie edge-to-edge. Můžete tak do dohledového systému snadno připojit audio zařízení, která umožní např. automaticky přehrát narušitelům hlasové varování. Kromě toho lze pomocí aplikace AXIS Object Analytics detekovat a klasifikovat osoby i vozidla.

Mohlo by vás zajímat

Reklama