Monitor Philips 498P9Z se zakřiveným VA panelem s obnovovací frekvencí 165 Hz

Křivka obrazovky 1800r zrcadlí přirozené zorné pole a snižuje oslnění nebo zkreslování / Philips
Nový super-wide monitor Philips 498P9Z s poměrem stran 32:9 a rozlišením 5120 x 1440 pixelů je navržen tak, aby dokázal nahradit běžně používané nastavení pro více obrazovek.

Skutečně dostatečně široký obraz zajišťuje jen jedna obrazovka, která je stejná, jako kdybyste využili dva 27” displeje QuadHD s poměrem stran 16:9. 

Křivka obrazovky 1800r zrcadlí přirozené zorné pole a snižuje oslnění nebo zkreslování. Architekti, grafici, tvůrci videí, programátoři – ti všichni potřebují prostor, který jim umožňuje pracovat s více různými aplikacemi současně, a zároveň zvyšovat kreativitu i produktivitu. 

Certifikace VESA Display HDR 400 přináší pokrok oproti běžným displejům SDR a vytváří vysoký jas a kontrast. Obnovovací frekvence 165 Hz a technologie Adapitve-Sync pak garantuje bezproblémovou plynulost všech akcí.

Technologie péče o oči (jako je FlickerFree, režim EasyRead a režim LowBlue) společně zajišťují pohodlnější zážitek ze sledování, filtrují škodlivé emise modrého světla a snižují šum blikání.

Tak široký prostor je ideální pro multitasking. Poměr a velikost displeje umožňují uživatelům otevírat více aplikací a dokumentů najednou, aniž by museli manipulovat s otevřenými soubory: na těchto 49” monitorech si místo našly chaty, e-maily, videa a datové listy. Ale pro nejextrémnější nastavení a multitasking je k dispozici také technologie MultiView a integrovaný přepínač KVM.

MultiView umožňuje aktivní duální připojení a prohlížení, takže uživatelé mohou pracovat s více zařízeními, jako je počítač nebo notebook současně, zatímco s přepínačem KVM MultiClient Integrated budou uživatelé moci ovládat dva samostatné počítače pomocí jednoho monitoru, klávesnice a myši, snadno přepínat mezi zdroji. 

Nový monitor Philips 498P9Z bude v prodeji za doporučenou cenu 29 414 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama