Monitory VP od ViewSonic mají záruku nula vadných pixelů a garanci výměny zařízení

Technologie Flicker-Free a filtr modrého světla pomáhají eliminovat namáhání očí / ViewSonic
ViewSonic nově kromě rozšířené tříleté záruky "nula vadných pixelů" poskytuje u profesionálních monitorů řady VP také bezplatnou garanci výměny monitoru.

Uživatel při reklamaci obdrží stejný model a po zkalibrování monitoru může pokračovat ve své práci. Vyhne se tak složitému hledání náhradního řešení a pracovním komplikacím.

Záruka „Zero Deffective Pixel“, v překladu nulového počtu vadných bodů, totiž zajišťuje, že monitor je možné reklamovat po dobu tří let v případě, že se na obrazovce objeví jakýkoliv mrtvý pixel. Tedy obrazový bod, který nedokáže plně zobrazit požadovanou barvu.

Buď může mít problém pouze s jednou z barevných složek obrazu, tedy červenou, zelenou nebo modrou, nebo být nefunkční úplně. V takovém případě se pak bod na monitoru jeví jako vyhaslý.

Monitory řady VP jsou navrženy pro profesionály, kteří pracují s obrazem. Ať už jsou to fotografové, grafičtí designéři nebo střihači. Kvalita a přesnost zobrazení je pro ně velmi důležitá a zásadně ovlivňuje výsledky jejich práce. Profesionální monitory od ViewSonic mají proto nadstandardně široké pokrytí barevného prostoru a jsou hardwarově kalibrovatelné sondou.

Výhodou je také ergonomický stojan, který kromě výškového nastavení umožňuje obrazovku libovolně otáčet a naklánět. Zabudovaný G-senzor navíc rozezná orientaci monitoru a automaticky otáčí a maximalizuje obraz.

Odpadá tak nutnost jakýchkoliv úprav nastavení displeje. Ani při několikahodinové práci se uživatelé nemusí obávat o svůj zrak, technologie Flicker-Free a filtr modrého světla pomáhají eliminovat namáhání očí.

Mohlo by vás zajímat

Reklama