Lehký notebook Pavilion Aero 13 s celokovovým tělem ze slitiny hořčíku a hliníku

 
Další 1 fotografie v galerii
Nový model je vyroben z recyklovaných spotřebitelských plastů a z plastů, které by jinak skončily v oceánech / HP
Nový Pavilion Aero 13 je nejlehčí spotřebitelský notebook společnosti HP s hmotností nižší než 1 kg. Jde o první notebook v řadě Pavilion vybavený celokovovým tělem ze slitiny hořčíku a hliníku a úzkým rámečkem po všech čtyřech stranách.

Novinka bude k dispozici v barevných variantách Pale Rose Gold (růžově zlatá), Ceramic White (keramická bílá) a Natural Silver (stříbrná) a jde o první notebook v řadě Pavilion s 90% poměrem obrazovky k tělu, díky tomu se na obrazovku počítače vejde více obsahu.

Předpokládá se, že Pavilion Aero 13 půjde ještě letos upgradovat na systém Windows 11. Výpočetní výkon notebooku poskytuje nejnovější mobilní procesor AMD Ryzen 7 5800U s grafickou kartou AMD Radeon. Podpora Wi-Fi 6 a výdrž baterie až 10,5 hodiny by měla zaručit dostatečně rychlé bezdrátové připojení a spolehlivé napájení doma i na cestách.

Pavilion Aero 13 disponuje obrazovkou s úhlopříčkou 13,3 palce, poměrem stran 16:10 a rozlišením 2,5k, která poskytuje na výšku o 10 % více prostoru než tradiční poměr stran 16:9. Na displeji s jasem 400 nitů můžete surfovat po internetu i v plném slunečním světle.

Nový model je vyroben z recyklovaných spotřebitelských plastů a z plastů, které by jinak skončily v oceánech. Zásluhou toho se do oceánů nedostane více než 6 000 plastových lahví.

Notebook je opatřen barvou na vodní bázi, která přispívá ke snižování emisí těkavých organických látek, přičemž jeho vnější obal a výplň z lisované buničiny pocházejí ze 100 % z udržitelných zdrojů a jsou recyklovatelné. Notebook HP Pavilion Aero 13 bude v České republice v prodeji od srpna 2021, a to za ceny od 22 900 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama