Bezdrátový reproduktor PARTY Boy s výkonem 100 Wattů ozvučí i velkou zahradu

 
Další 1 fotografie v galerii
Reproduktor PARTY Boy 100W můžete využít i pro svoje vystoupení / Niceboy
Nepotřebujete plnou dodávku vybavení – na mejdan u bazénu vám bude stačit bezdrátový reproduktor PARTY Boy 100 W od značky Niceboy.

Novinka se silným výkonem 100 Wattů ozvučí i velkou zahradu, ale navíc si s ní uděláte atmosféru jako v tanečním klubu – se zvukovými i světelnými efekty.

Za dostatečně kvalitním zvukem reproduktoru stojí vedle silného výkonu mimo jiné i technologie Maxx Bass. Fajnšmekři si pak vyberou ze tří módů ekvalizéru, aby si vyladili sound podle svého.

Stejně tak si můžou vyhrát i s jedním z pěti světelných efektů. Kdo chce hudbu stereo, tomu se bude hodit funkce True Wireless, díky které může propojit dva reproduktory. A jestli máte rádi vodu, vezměte si reproduktor s sebou – nevadí mu déšť ani sprška u bazénu.

Reproduktor Niceboy PARTY Boy 100W můžete využít i pro svoje vystoupení – stačí ho propojit s přiloženým mikrofonem a show může začít. Můžete zpívat sami, třeba za podpory echo efektu.

Reproduktor má dva separátní audio vstupy pro 6,3 mm jack, každý s vlastním ovládáním hlasitosti. Takže můžete připojit i další nástroj jako kytaru, klávesy a další. Bezdrátový reproduktor PARTY Boy 100 W je již v prodeji, a to za 4.449 Kč.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama