Nový MateBook 14 přináší vyšší výkon a dotykový 2K FullView displej

 
Další 2 fotografie v galerii
Nový design chladicího systému s ventilátory Shark Fin poskytuje efektivnější chlazení / Huawei
Nový notebook značky Huawei kombinuje stylový design s procesorem AMD Ryzen 7 4800H, vysokokapacitním úložištěm 512 GB SSD a vylepšeným chladicím systémem Shark Fin.

Dotyková obrazovka 2K FullView s tenkými rámečky okolo displeje má poměr stran 3:2 a nabízí 90procentní poměr obrazovky k tělu notebooku, zároveň podporuje multi-touch a gesta, které umožňují uživatelům ovládat notebook stejně jako chytrý telefon.

14palcový displej FullView s rozlišením 2K 2160 x 1440, hustotou pixelů 185 pixelů na palec (ppi) a podporou 100 procent barevného prostoru sRGB, kontrastním poměrem 1500:1 a jasem 300 nitů zprostředkuje obrázky ve vysokém rozlišení, stejně jako filmy v kvalitě Blu-ray.

Nový design chladicího systému s ventilátory Shark Fin poskytuje efektivnější chlazení, které umožňuje modelu MateBook 14 plně využít procesor AMD Ryzen 7 4800H a zajistit plynulý a konzistentní výkon.

Součástí notebooku je baterie o kapacitě 56 Wh, která poskytuje výdrž baterie až 10 hodin při nepřetržitém přehrávání videa v kvalitě 1080p. Huawei Share, Multi-screen Collaboration a PC Manager jsou nabízeny společně s inovativními funkcemi, včetně Eye Comfort Mode, Fingerprint Power Button a kapesního napájecího adaptéru, který poslouží například při práci na cestách. Mobilitu podporuje i to, že notebook má tloušťku pouhých 15,9 mm a hmotnost 1,49 kilogramů.

Za pozornost stojí i dosahovaný výkon novinky: nové procesory, postavené na pokročilém 7nm procesu FinFET, synergizují s dvoukanálovou pamětí DDR4 až do velikosti 16 GB a vysokorychlostním polovodičovým diskem PCIe s kapacitou 512 GB. 

Protože se potřeba výkonu může v průběhu dne lišit, MateBook 14 obsahuje jednoduchou klávesovou zkratku „Fn+P“ pro přepínání mezi režimy Standard a Performance. Nový Huawei MateBook 14 je již v prodeji, a to za 21.999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama