Limitovaná edice sluchátek QuietComfort Earbuds SandStone dorazí i do ČR

V tichém režimu tlumí technologie ANC okolní svět / BaSys
Společnost Bose představila limitovanou edici svých sluchátek do uší s kvalitními zvukovými vlastnostmi, účinným potlačením okolních ruchů (ANC), dostatečnou srozumitelností handsfree hovorů v rušném prostředí a výdrží až 6 hodin – QuietComfort Earbuds SandStone.

V České republice bude k dispozici jen 100 kusů těchto sluchátek v unikátním barevném provedení limitované edice SandStone. Ochranné a dobíjecí pouzdro má stejné barevné provedení a na limitovanou edici upozorňuje zlaté logo Bose. 

Dostatečné úrovně odhlučnění a dosažení ideálních poslechových podmínek i na rušné ulici je dosaženo kombinací dobře těsnících silikonových koncovek StayHear Max a elektronického systému s vlastním čipem. Ten dokáže pomocí 4 mikrofonů rozlišit hlas uživatele od nežádoucích zvuků při handsfree hovorech a také efektivně potlačit nepříjemné zvuky při nárazech větru.

V tichém režimu tlumí technologie ANC okolní svět, aby uživatel slyšel všechny detaily své oblíbené hudby. Pokud je třeba naopak slyšet a komunikovat s okolím, například při objednávání kávy, stačí jednoduše dvojitým poklepáním na levé sluchátko přepnout ANC do režimu Aware, který vpustí do uší kromě hudby také vnější zvuky. 

Kvalitní zvuk zajišťuje kromě vyspělého audio systému také aktivní ekvalizér, který upravuje úroveň hloubek a výšek podle hlasitosti reprodukce. Díky tomu se basy neztrácí ani při tichém poslechu a při sledování filmů, videí či podcastů sluchátka účinně eliminují nepříjemné sykavky a zlepšují srozumitelnost mluveného slova.

Na jedno nabití vydrží hrát sluchátka až 6 hodin. Úprava hlasitosti, přijímání a ukončování hovorů a další funkce lze snadno ovládat intuitivními dotykovými gesty přímo na sluchátkách.

Ochranné pouzdro podporující bezdrátové dobíjení plní také funkci nabíjecí stanice na cestách a s jeho pomocí lze vybitá sluchátka dvakrát plně nabít. Samozřejmostí je také odolnost vůči dešti i stříkající vodě odpovídající standardu IPX4. Bose QuietComfort Earbuds v limitované edici SandStone jsou již v prodeji, a to za 7 690 Kč.

Zdroj: BaSys

Mohlo by vás zajímat

Reklama