Monitor MateView GT s vysokou obnovovací frekvencí a zakřiveným displejem

Monitor podporuje 90% barevný gamut P3 a 8bitovou barevnou hloubku / Huawei
Nový monitor MateView GT značky Huawei se vyznačuje pro hráče ideální velikostí 27 palců, rozlišením obrazovky 2 560 x 1 440 pixelů a poměrem stran 16:9.

U herního monitoru je důležité také barevné zobrazení, chcete-li mít vizuální zážitek s pohlcující podívanou. Monitor MateView GT 27” podporuje 90% barevný gamut P3 a 8bitovou barevnou hloubku.

U modelu MateView GT 34” zaujme rozlišení 3 440 x 1 440 v poměru stran 21:9 a v případě MateView GT 27” získáte zmíněný poměr stran 16:9 a rozlišení obrazovky 2 560 x 1 440. Monitor díky svému zakřivení umožňuje uživatelům lépe využívat periferní vidění s minimální ztrátou hran.

MateView GT také přichází s funkcemi Dark Field Control a Crosshairs. Funkce Dark Field Control umožňuje uživatelům upravit si obrazovku pro jasnější zobrazení, aby mohli mít lepší rozlišení.

Například v některých hrách se nepřátelé mohou schovat v křoví nebo využít závoj temnoty k tomu, aby se stali prakticky neviditelnými. Uživatelé MateView GT mají možnost neutralizace takové taktiky pomocí funkce Dark Field Control, která jim umožňuje rozjasnit obrazovku.

Na druhou stranu funkce Crosshairs umístí doprostřed obrazovky zaměřovací kříž, který není svázán s hrou, což uživatelům umožňuje přesně zasáhnout svůj vytyčený cíl.

U displejů platí, že čím vyšší obnovovací frekvence, tím plynulejší zážitek ze sledování. Nový model MateView GT dosahuje obnovovací frekvence 165 Hz při rozlišení QHD. Na rozdíl od monitorů s nižší obnovovací frekvencí využívá potenciál grafické karty a navíc efektivně eliminuje blikání displeje, což přináší plynulý herní zážitek.

Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama