Větší dosah a vyšší rychlost domácí kabelové sítě s adaptérem PLA6457 G.hn wave 2

Novinka má lepší ochranu proti rušení a vyšší spolehlivost při streamování obsahu náročného na objem dat / Zyxel
Nový průchozí powerline adaptér PLA6457 G.hn wave 2 přináší větší dosah a vyšší rychlost celé domácí kabelové sítě a umožňuje lepší streamování obsahu v rozlišení 8K a fungování herních platforem náročných na přenos dat.

Mnoha domácím uživatelům kabelová síť poskytuje spolehlivější připojení k internetu než WiFi. Důvodem může být například to, že signál bezdrátového routeru nedosáhne v dostatečné síle za betonové zdi nebo na vzdálená podlaží. 

Do takových podmínek se dokonale hodí powerline adaptéry, které umožňují rozšířit dosah kabelové sítě bez složitého nastavování a bez instalace kabelů mezi routerem a síťovými zařízeními, jako jsou např. notebooky, herní konzole nebo chytré televizory. 

Novinka v podobě PLA6457 G.hn je jedním z prvních modelů v širokém portfoliu powerline adaptérů značky Zyxel, který disponuje novou technologií standardu G.hn wave 2.

Ve srovnání se stávajícími standardy HomePlug AV se G.hn vyznačuje nejen dvojnásobnou rychlostí a větším dosahem obecně, ale také lepší ochranou proti rušení a vyšší spolehlivostí při streamování obsahu náročného na objem dat. 

Průchozí konstrukce adaptéru z elektrických zásuvek dělá rychlou a spolehlivou síť a navíc nijak neomezuje možnost zapojení dalších zařízení do stejné zásuvky. Uživatelé ocení také provedení plug-and-play, díky němuž k okamžitému připojení stačí zapojit dva adaptéry powerline.

Mezi další přednosti adaptéru patří kompaktní design, barevné diody sloužící k signalizaci výkonu sítě a pohotovostní režim, který se kvůli úspoře energie automaticky zapne, když adaptér právě není používán.

Powerline adaptér PLA6457 G.hn 2400 Wave 2 dosahuje v závislosti na konkrétním domácím prostředí rychlosti až 2400 Mbps. Pro lepší zážitek ze streamování videa a hraní online her je adaptér vybaven gigabitovým ethernetovým portem sloužícím k připojení ethernetových zařízení gigabitovou rychlostí.

Zdroj: Zyxel

Mohlo by vás zajímat

Reklama