Elegantní Galaxy S21 FE 5G s 6,4palcovým AMOLED displejem a rychlým nabíjením

 
Další 1 fotografie v galerii
Náruživé hráče potěší zejména plynulá grafika s obnovovací frekvencí 120 Hz / Samsung
Nový smartphone S21 FE 5G je vybaven rychlým procesorem Qualcomm Snapdragon 888 používaným v řadě Galaxy S21. Za zmínku stojí i kvalitní displej Dynamic AMOLED 2X s velkým rozlišením.

Design novinky navazuje na odkaz řady Galaxy S21 počínaje známým rámečkem objektivů Contour-Cut, který hladce splývá s krytem a dotváří stylový, unifikovaný vzhled. Můžete si vybrat některou ze čtyř barevných variant – olivové, levandulové, bílé nebo grafitové – s matnou úpravou povrchu.

Nový smartphone má tenké tělo o tloušťce 7,9 milimetrů, takže se dá pohodlně strčit do kapsy a můžete se s ním vydat kamkoli chcete.

Samsung Galaxy S21 FE 5G bude v České republice v prodeji již od zítřka, doporučená cena je 18 999 Kč v případě varianty s 6 GB RAM a 128GB interním úložným prostorem a 20 999 Kč pokud se jedná o variantu 8 GB RAM a 256 GB interním úložištěm.

Náruživé hráče potěší zejména plynulá grafika s obnovovací frekvencí 120 Hz pro intenzivnější herní zážitek a také 240Hz odezva dotykového displeje. 

Mezi hlavní priority aktivních uživatelů, kteří často cestují, patří také dlouhá výdrž baterie. Smartphone S21 FE 5G je vybaven baterií, která poskytne dostatek energie pro celodenní používání v práci, doma a všude mezi tím. Díky možnosti 25W superrychlého nabíjení se dá dobít za pouhých 30 minut o více než 50 %.

Ve srovnání s modelem S20 FE byl u digitálního fotoaparátu novinky vylepšen například noční režim, což umožňuje pořizovat dobře prokreslené fotografie i za nepříznivých světelných podmínek.

K dispozici je také 32Mpix přední fotoaparát, kterým můžete vytvářet dostatečně kvalitní selfie. Snímky můžete ještě nechat upravit funkcí AI Face Restoration, abyste na nich vypadali co nejlépe.

Pomocí funkce duálního záznamu můžete dokonce zachycovat dění před sebou i za sebou – stačí spustit nahrávání a smartphone bude zaznamenávat současně záběry z předního i zadního objektivu.

Zdroj: Samsung

Mohlo by vás zajímat

Reklama