Vychytávka týdne: Rámečky k zásuvkám a vypínačům s držákem na mobilní telefon

Rámeček lze použít v kombinaci s jakoukoliv běžnou zásuvkou / Schneider Electric
Na tuzemský trh uvádí společnost Schneider Electric skutečně unikátní produkt – krycí rámeček k zásuvkám a vypínačům s držákem pro mobilní telefon z řady Sedna Design/Elements.

Pravděpodobně každý z nás zná situaci, kdy potřebujete nabít svůj mobil a zásuvka je umístěna někde na zdi a v dosahu není žádný stolek či polička. Právě pro tyto případy je tady krycí rámeček s držákem na mobil z řady Sedna Design. Smartphone lze zároveň nabíjet přes USB kabel.

Nový praktický rámeček zásuvek a vypínačů s držákem na mobilní telefon je dostupný hned ve čtyřech barvách vhodných do domácího interiéru.

Instalovat si ho můžete ve standardní bílé, béžové a v metalických barvách: aluminiu a antracitu. Rámeček lze použít v kombinaci s jakoukoliv běžnou zásuvkou, ale je možné ho chytře spojit i s USB nabíjecí zásuvkou.

Sedna D/E disponuje nejmodernějšími USB nabíjecími zásuvkami s konektory A+C, které nabijí vaše mobilní zařízení podstatně rychleji díky vyššímu výkonu a výstupnímu proudu 2,4 A. 

Další vypínače Schneider Electric mohou dále disponovat právě USB připojením, Bluetooth, stmívači nebo například antibakteriálním povrchem.

Zdroj: Schneider Electric

Mohlo by vás zajímat

Reklama