Zvuk jako v kině. Do Česka míří reproduktor Smart Soundbar 900

Soundbar 900 je k dispozici v černém a bílém provedení / Bose
Nový Smart Soundbar 900, reproduktor s filmovým zvukem Dolby Atmos, dokáže vytvořit z jednoho místa pod televizorem působivý prostorový zvuk.

Dialogy, zvukové efekty i hudební nástroje uslyší tak diváci přesně tam, kam je filmoví tvůrci zasadili. A to nejen ze stran či zezadu, ale také shora.

Všechny technologie ukrývá Smart Soundbar 900, který se s televizorem díky použitému rozhraní HDMI eARC propojuje jediným kabelem, v elegantním pouzdru. Tento výkonný all-in-one reproduktor je také vybaven rozhraními Wi-Fi a Bluetooth, k hlasovému ovládání umožňuje využít služeb Google Assistant a Amazon Alexa (v našem regionu nejsou zatím podporovány) a pro propojení s dalšími domácími reproduktory a vytvoření komplexního domácího audiosystému hrajícího ve více místnostech nabízí kompatibilitu s vlastním chytrým systémem reproduktorů Bose Home Speaker a také se Spotify Connect a AirPlay 2.

Díky tomu umožňuje soundbar s využitím aplikace Bose Music navázané na populární internetové streamovací služby (například Spotify) přehrávat hudbu přímo z internetu bez závislosti na dosahu Bluetooth mezi telefonem a reproduktorem.  

Nejnáročnější uživatelé, kteří vyžadují ještě intenzivnější prostor a hlasitější basy, mohou soundbar rozšířit o samostatně prodávaný bezdrátový subwoofer a zadní efektové reproduktory Bose.

K vytvoření virtuálního prostorového zvuku bez použití reproduktorů po stranách a za uživatelem využívá Bose Smart Soundbar 900 speciální tlakové měniče a systém kalibrace ADAPTiQ, který upraví při instalaci soundbaru pomocí dodaného mikrofonu audio vlastnosti přesně podle dané místnosti a nejčastěji používaného poslechového místa.

Technologie Bose Voice4Video rozšiřuje možnosti asistenta Alexa a kromě hlasového ovládání soundbaru umožňuje jedním hlasovým příkazem také zapnout a ovládat televizor nebo kabelový či satelitní box. Díky Bose QuietPort poskytuje soundbar kvalitní basový výkon prakticky bez zkreslení při jakékoli hlasitosti.

Soundbar 900 je k dispozici v černém a bílém provedení. Štíhlý design reproduktoru vysokého jen přibližně 5,8 cm, hlubokého asi 10,2 cm a dlouhého 104 cm se ideálně hodí pro instalaci s televizory o úhlopříčce 50" a většími. Charakterizují ho čisté linie s oválnými rohy, leštěná vrchní deska z tvrzeného skla odolného proti nárazu a přední kovová mřížka. Na našem trhu bude k dostání na přelomu března a dubna letošního roku za 25 490 Kč.

Zdroj: Bose

Mohlo by vás zajímat

Reklama