Bezdrátová klávesnice Cooler Master CK721 je vhodná i na hraní her

Novinka je vybavena baterií s kapacitou 2000 mAh / Cooler Master
Cooler Master CK721 je nová mechanická klávesnice vhodná svým kompaktním provedením a bezdrátovou funkcí pro každodenní využití doma i v kanceláři.

Novinka je k dispozici ve dvou barevných variantách, vesmírně šedé s černými klávesami a stříbrné s bílými klávesami. Minimalistické provedení umocňuje elegantní hliníková krycí odnímatelná deska.

CK721 nabízí podle informací na webu Cooler Master jak kabelové, tak bezdrátové připojení. Lze využít USB-C, 2,4 GHz síť pro bezztrátový přenos nebo Bluetooth 5.1 pro efektivní a pohodlné připojení v dosahu 10 metrů. V Bluetooth režimu umožňuje klávesnice spárovat až 3 zařízení a plynule mezi nimi přepínat.

Snadno přizpůsobitelný ovládací prvek v pravém horním rohu klávesnice umožňuje ovládání hlasitosti, ztlumení zvuku a nastavení intenzity podsvícení, a to otočením, resp. stisknutím.

Klávesnice je dodávána s měkkou opěrkou zápěstí pro maximální pohodlí při práci i dlouhých herních seancích. Kompaktní provedení využívající 65% rozložení kláves předurčuje klávesnici pro použití na cestách.

CK721 využívá spolehlivé mechanické spínače TTC s životností více než 50 milionu stisknutí a také s rychlou odezvou, přesností, zpětnou vazbou a odolností typickou pro mechanické klávesnice. Je k dispozici s Blue, Brown a Red spínači.

Novinka je vybavena baterií s kapacitou 2000 mAh, která zajistí dlouhou výdrž až 73 hodin při připojení přes Bluetooth a až 14 hodin přes 2,4 GHz síť bez podsvícení.

Zdroj: Cooler Master 

Mohlo by vás zajímat

Reklama