Bohatý prostorový zvuk se soundbarem a bezdrátovým subwooferem HT-S400

Separated Notch Edge na reproduktoru X-Balanced zlepšuje vertikální symetrii amplitudy / Sony
Sony má nově v nabídce 2.1kanálový soundbar HT-S400, který přináší prostorový zvuk jako v kině do každého obývacího pokoje. Ať už jej používáte při sledování filmů, streamování oblíbeného pořadu nebo poslechu hudby, HT-S400 přináší zajímavý zvukový zážitek díky technologii S-Force PRO Front Surround, funkcím pro zřetelné dialogy a celkovému výkonu 330 W.

Model HT-S400 umožňuje uživatelům poslouchat zvuk ze všech stran díky formátu Dolby Digital s vlastní technologií virtuálního prostorového zvuku S-Force PRO Front Surround společnosti Sony. Díky ní se diváci ocitnou přímo v centru dění svých oblíbených filmů.

Již prostřednictvím předních reproduktorů dokáže technologie digitálního zpracování společnosti Sony reprodukovat virtuálně prostorové zvukové pole.

Přední reproduktory obsahují reproduktory typu X-Balanced Speaker Unit, která má obdélníkový tvar, jenž maximalizuje velikost membrány. Snižuje se tím také výchylka reproduktorů při zachování akustického tlaku, což vede k menšímu zkreslení a větší čistotě hlasu.
 
Separated Notch Edge na reproduktoru X-Balanced zlepšuje vertikální symetrii amplitudy, která je nezbytná pro čistý zvuk. Toho dosahuje pomocí strategicky umístěných výřezů na okraji, které pomáhají kontrolovat napětí uvnitř a vně okraje membrány. Díky těmto dvěma prvkům zákazníci nikdy nezmeškají ani slovo, ať už během akční scény nebo jemných a napjatých momentů.
 
Soundbar je vybaven výkonným bezdrátovým subwooferem s velkým 160mm reproduktorem, který zajišťuje hlubší a bohatší basy. Soundbar HT-S400 bude v prodeji od dubna 2022 a jeho cena bude přibližně 6990 Kč.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama