Lenovo představilo nové počítače a notebooky Yoga

Novinkou je i 27palcový stolní počítač Yoga AIO 7 se 4K displejem / Lenovo
Společnost Lenovo představila další generaci prémiových, ultratenkých notebooků Yoga s operačním systémem Windows 11. Na co se můžete těšit?

Z novinek je asi nejzajímavější vlajkový model, 14palcový Yoga Slim 9i s certifikací uhlíkové neutrality přináší možnosti chytřejší produktivity a výjimečně přenosné zábavy.

Za zmínku stojí i modely Yoga Slim 7i Pro X a Yoga Slim 7 Pro X, poháněné Lenovo X Power, jež umožňují uživatelům tvořit kdykoliv a kdekoliv.

Nová řada Yoga přináší také vylepšené modely 14palcových a 16palcových zařízení Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro a Yoga 7. Aby společnost Lenovo vyhověla potřebám nové hybridní domácí kanceláře, představila 27palcový stolní počítač Yoga AIO 7 s 4K displejem a ergonomickým pantem pro flexibilitu bez omezení. Toto zařízení je navrženo pro spolupráci mezi více zařízeními a je koncipováno ve stylu moderního designu. 

Nová generace zařízení Yoga je navržena tak, aby lidem pomohla čelit novým výzvám v hybridním prostředí a najít nové způsoby, jak se uživatelé připojují, konzumují či tvoří obsah a spolupracují z domova, školy, kanceláře i mimo ni – zkrátka umožnit jim stíhat víc a dát jim svobodu být sám sebou.

Nová řada zařízení Lenovo Yoga Slim představuje špičku ve výkonu a přenositelnosti. Definuje ji rafinované řemeslné zpracování, prémiové zážitky a odvážné inovace. Tyto ultratenké notebooky v sobě spojují příjemné zaoblení hran s měkkými konturami pro jednodušší a pohodlnější manipulaci. Jsou také poháněny novou sadou funkcí Lenovo X Power zaměřených na vylepšení výkonu. Kromě toho jsou vybaveny revolučními displeji Lenovo PureSight, které nastavují nový standard prémiových funkcí pro ostřejší, rychlejší a realističtější vizuální zážitek s certifikací Eyesafe.

Řada Yoga Slim umožňuje uživatelům přizpůsobit se hybridnímu životnímu stylu prostřednictvím inteligentnějšího výkonu, zabezpečení a rozpoznávacích schopností technologie Lenovo A.I. Engine+.

Inteligentní výkon poháněný umělou inteligencí dokáže předvídat potřeby napájení nebo baterie na základě toho, co uživatel právě na notebooku dělá, zatímco Lenovo Intelligent Sense a Integrated Security, které jsou také součástí Lenovo A.I. Engine+, podporují bezproblémovou a bezpečnou práci a zábavu na zařízení Yoga. 

Zařízení Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) a Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) poskytují uživatelům plný výkon pro tvorbu obsahu odkudkoliv. Disponují procesory nové generace, až 32 GB LPDDR5 RAM, grafickou kartou až NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU s ověřením NVIDIA Studio a technologií Lenovo X Power, který posouvá výkon tepelného designu a chlazení zařízení na vyšší úroveň.

Lenovo X Power přináší specifické nastavení pro různé scénáře používání tak, aby posunul notebook za hranice maximálního výkonu CPU a GPU. S váhou menší než 1,6 kg jsou tyto tenké a lehké notebooky vyrobeny tak, aby je mohli uživatelé vzít prakticky kamkoliv s sebou a zároveň poskytly nespoutaný výkon potřebný pro vytváření digitálního obsahu.

Zdroj: Lenovo

Mohlo by vás zajímat

Reklama