Nové LED projektory ViewSonic X1 a X2 pro milovníky domácího kina

Objektiv s 1,3násobným optickým zoomem poskytuje flexibilitu při montáži projektoru na strop / ViewSonic
LED projektory X1 a X2 značky ViewSonic jsou vybaveny nejnovější LED technologií 3. generace, poskytují jasnější a živější obraz, mají životnost 30 000 hodin a disponují flexibilními možnostmi instalace.

LED projektory X1 a X2 jsou dle výrobce určeny jak pro velké, tak malé místnosti. Model X1 lze namontovat na strop, aby se lépe využil prostor, a pro menší místnosti lze model X2 s krátkou projekční vzdáleností umístit na desku stolu a promítat 100palcový velký obraz ze vzdálenosti pouhých 1,53 m. 

Model X1 je navíc vybaven ovladačem posunu objektivu, který uživatelům umožňuje vertikální nastavení obrazu, aniž by museli s projektorem hýbat. Objektiv s 1,3násobným optickým zoomem navíc poskytuje flexibilitu při montáži projektoru na strop.

Uživatelé si mohou zvolit lokaci promítání v určitém rozsahu, aby získali velký obraz, který nebude narušovat stávající design interiéru, například zavěšená světla nebo nosné trámy.  

Tyto vlastnosti jsou doplněny jasem 3 100 LED lumenů a širokým 125% pokrytím barevného gamutu Rec. 709. Oba projektory poskytují jasný a živý obraz v rozlišení Full HD, který není ovlivněn okolním světlem. Tato vizuální řešení jsou kombinována s kvalitním zvukem ze dvou reproduktorů Harman Kardon, které skutečně promění jakoukoliv místnost v domácí kinosál.

Projektory X1 a X2 umožňují jednoduché a intuitivní nastavení. Oba projektory jsou vybaveny funkcí H/V lichoběžníkového zkreslení, nastavením 4 rohů a automatickým lichoběžníkovým zkreslením, takže mohou poskytnout dokonale tvarovaný obraz z jakéhokoliv úhlu pohledu.

Ať už jde o zrcadlení filmu přes vestavěné připojení Wi-Fi nebo připojení herní konzole přes port USB-C, projektory nabízejí širokou škálu možností využití.

Připojení Bluetooth navíc umožňuje flexibilnější možnosti zvuku. Uživatelé mohou například projektor připojit k bezdrátovým sluchátkům a vychutnat si pohlcující zvuk, aniž by rušili lidi ve svém okolí. Stejně tak lze reproduktory projektoru připojit k chytrému telefonu a v podstatě fungovat pouze jako zvukový systém.

Zdroj: ViewSonic

Mohlo by vás zajímat

Reklama