Chytré akvarijní krmítko s LCD displejem lze ovládat i na dálku pomocí smartphonu

Akvarijní krmítko s tichým pohonem je napájeno prostřednictvím běžného microUSB kabelu / Witty
Akvaristé si s novým krmítkem Tesla Smart Fish Feeder mohou být jistí, že bude o jejich rybičky postaráno i když budou delší dobu na cestách.

Chytré krmítko Tesla Smart Fish Feeder, opatřené základnou otočnou o 360 stupňů, lze umístit dle webu Witty na sklo kryjící akvárium nebo na stěnu akvária s maximální tloušťkou 24 milimetrů.

Je tedy vhodné pro domácí akvária všech velikostí a typů a se zásobníkem o objemu 200 mililitrů pojme dostatečnou zásobu krmiva i na delší dobu. Použít lze jak granulovaná, tak i vločková krmiva, snadno doplňovaná po odsunutí krytky zásobníku, bez nutnosti sejmout krmítko z akvária.

Akvarijní krmítko Tesla Smart Fish Feeder lze prostřednictvím přehledného LCD displeje a ovládacích tlačítek naprogramovat na krmení v pravidelných intervalech (až 3krát denně), samozřejmě včetně nastavení množství dávkovaného krmiva (1 až 3 porce) a možnosti manuálního ovládání krmítka (s dávkováním 1 až 5 porcí krmiva).

Akvaristé navíc mohou krmítko ovládat i na dálku – po internetu prostřednictvím aplikace Tesla Smart v mobilním telefonu. Stačí jen krmítko připojit k domácí Wi-Fi síti. V mobilní aplikaci, která je plně přeložena do češtiny, je k dispozici rovněž týdenní přehled historie krmení.
 
Nové akvarijní krmítko s velmi tichým pohonem je napájeno prostřednictvím běžného microUSB kabelu (je součástí balení krmítka) a standardní nabíječky na mobilní telefony. Součástí balení je rovněž držák na pevné uchycení krmítka na akvárium, protože zařízení nesmí spadnout do vody. Krmítko je již v prodeji, a to za 999 Kč.

Zdroj: Witty

Mohlo by vás zajímat

Reklama