Kamera EVE Outdoor s osvětlením zvládne i komunikaci s kurýry

Kamera nabízí zvýšenou odolnost vůči povětrnostním vlivům splňující certifikaci IP55 / Eve Systems
Nová chytrá bezpečnostní kamera EVE Outdoor Cam nabízí výkonný reflektor, možnost oboustranné hlasové komunikace a nezaskočí ji ani nepřízeň počasí.

Kamera poskytuje podle výrobce záznam FullHD videa s 157° zorným úhlem a infračervené noční vidění. Majitelé tak získají přehled o všech koutech obklopujících vchodové dveře, a to i ve tmě.

Výkonný reflektor s plynulým nastavením intenzity osvětlení a pohybovým čidlem přitom zajistí, že už nikdy nebude třeba hledat klíče po tmě. Nechybí ani zvýšená odolnost vůči povětrnostním vlivům splňující certifikaci IP55.

Problémem tak nebude prach ani prudký déšť. Skutečnou třešničku na dortu pak představuje možnost oboustranné hlasové komunikace skrze vestavěný mikrofon a reproduktor, s jejichž pomocí lze převzít zásilku od kurýra i na dálku.

Spojení bezpečnostní kamery EVE Outdoor Cam s chytrou domácností Apple HomeKit umožní uživatelům nejen sledovat živý přenos z kamery, ale také pořizovat záznam konkrétních událostí.

Sami přitom zvolí, co bude výchozí podmínkou pro zahájení záznamu. Umělá inteligence, platformy HomeKit Secure Video totiž rozezná, zda se v záběru objevil člověk, domácí mazlíček, vozidlo, nebo jen nový balík od doručovací služby. Vše navíc probíhá lokálně, přímo na domácím hubu.

Na iCloud se tak odešle záznam až v podobě šifrovaného souboru, který nedokáže přehrát nikdo kromě skutečného majitele. I v případě úniku dat jej totiž dokáže dešifrovat pouze smartphone uživatele. Záznamy tak jsou kdykoli k dispozici a zároveň s maximální ochranou soukromí a bezpečnosti.

Zdroj: Eve Systems

Mohlo by vás zajímat

Reklama