Nové profesionální televize Philips s vestavěnou aplikací Chromecast

Chromecast umožňuje okamžité přehrávání prezentací a médií z mobilních telefonů, notebooků a tabletů v rozlišení až 4K / Philips
Philips Professional Display Solutions (PPDS) přichází s novou řadou profesionálích televizorů B-Line, které přinášejí větší produktivitu, bezproblémově se integrují do podnikových systémů a umožňují efektivní ovládání.

Modely řady Philips B-Line mají vestavěnou aplikaci Chromecast pro možnost bezdrátového sdílení obsahu. Díky bezproblémovým možnostem bezdrátového připojení k velké obrazovce z jakéhokoli zařízení Apple, Windows nebo Android je tak zaručen hladší a rychlejší průběh schůzek.

Chromecast umožňuje okamžité přehrávání prezentací a médií z mobilních telefonů, notebooků a tabletů v rozlišení až 4K. Toto řešení šetří náklady, nevyžaduje žádný dodatečný hardware a je bezpečné pro podnikové používání.

Když není možné využít bezdrátové připojení, detekce HDMI za chodu rozpozná přímá kabelová připojení ze zdrojů prezentace a automaticky zpracuje změny zdroje a funkce zapnutí/vypnutí.

Televizory Philips B-Line mají systém Android, díky kterému jsou rychlé, univerzální a snadno se v nich orientuje. Televizory jsou optimalizovány pro nativní aplikace systému Android a webové aplikace je možné instalovat i přímo na displej. Automatické aktualizace zajišťují, že aplikace zůstanou aktuální.

Připojením profesionálního displeje Philips B-Line k síti Crestron získáte plné dálkové ovládání prostřednictvím notebooku, stolního počítače nebo mobilního zařízení. Můžete zapínat a vypínat displej, plánovat obsah, spravovat nastavení a jednoduše připojovat externí zařízení. Crestron Connected poskytuje rychlé, spolehlivé a bezpečné řešení na podnikové úrovni pro bezdrátové i kabelové sdílení obsahu ze zařízení se systémy Apple, Windows, Android a Linux.

Díky vestavěnému plánovači je snadné spouštět obsah a aplikace podle denní doby a získat zajímavější prostředí a lepší výsledky.

Zdroj: Philips

Mohlo by vás zajímat

Reklama