Monitor ColorPro VP2786-4K s certifikací pro přesné barvy na obrazovce i při tisku

Monitor je doplněn o systém ColorPro Sense pro neomezený barevný výkon / ViewSonic
Monitor ColorPro VP2786-4K značky ViewSonic s certifikací Fogra je zkonstruován se 100% pokrytím barevného gamutu Adobe RGB a zároveň poskytuje věrnou reprodukci barev na všech digitálních a tiskových médiích.

Monitor je přizpůsoben pro nový software ColorPro Sense, který dle informací výrobce automaticky navrhuje barevné kombinace z knihovny barev společnosti Pantone tak, aby co nejlépe odpovídaly představám tvůrce. Je také vybaven ovladačem ColorPro Wheel pro hloubkovou kontrolu a správu barev.

Monitor ColorPro VP2786-4K disponuje 100% pokrytím barevného gamutu Adobe RGB, který poskytuje větší rozsah přesnosti barev pro věrné zobrazení. 98% pokrytí filmového barevného prostoru DCI-P3 navíc nabízí rozsáhlé barevné spektrum. Díky skutečné barevné hloubce 10 bitů mohou tvůrci očekávat více než miliardu barev pro dostatečně bohatý obraz.

Monitor ColorPro VP2786-4K byl certifikován organizací Fogra, která zaručuje absolutní přesnost barevného podání. To zajišťuje konzistentní barevný výstup ve všech tištěných materiálech od jmenovek a tiskovin až po obaly a reklamy.

Monitor je doplněn o systém ColorPro Sense pro neomezený barevný výkon. Software automaticky doporučuje několik alternativních palet z knihovny barev Pantone a pomáhá tvůrcům lépe vizualizovat a realizovat jejich nápady. Uživatelé mohou také sdílet své palety s ostatními tvůrci.

Ovladač ColorPro Wheel umožňuje tvůrcům kalibrovat displej a ovládat nastavení OSD pro efektivní pracovní postupy pouhým otočením voliče, přičemž je kompatibilní se sadou Adobe Creative Suite a editačním softwarem Capture One. Odnímatelné magnetické stínítko monitoru také poskytuje okamžité zastínění pro eliminaci nežádoucího okolního světla pro lepší zaostření.

Zdroj: ViewSonic

Mohlo by vás zajímat

Reklama