Nová myš Razer Basilisk V3 Pro s 13zónovým Chroma osvětlením

Myš má charakteristický tvar s 10+1 programovatelnými tlačítky / Razer
Herní myš Razer Basilisk V3 Pro nastavuje nový standard pro komunitu herních nadšenců díky naklápěcímu kolečku HyperScroll, optickým spínačům Optical Mouse Switches Gen-3 a optickému senzoru Focus Pro 30K.

Basilisk V3 Pro je vybaven dle webu výrobce 13zónovým Chroma osvětlením s plným podsvícením, které hráčům umožňuje přizpůsobit si každou zónu z více než 16,8 milionu barev a nesčetných světelných efektů a zároveň zažít větší pohlcení při dynamické reakci ve více než 200 hrách s integrovanou technologií Chroma.

S využitím HyperScroll Tilt Wheel mohou hráči buď zrychleně procházet obsah volným otáčením až do zastavení, nebo přepnout do hmatového režimu pro větší přesnost a uspokojivou zpětnou vazbu, která je ideální pro cyklické procházení zbraní nebo dovedností.

Myš má charakteristický tvar s 10+1 programovatelnými tlačítky, který podporuje různé způsoby držení, a její četná snadno přístupná tlačítka umožňují nekonečné kombinace příkazů a maker pro dobrou ergonomii a ovládání.

Optický snímač Focus Pro 30K, který dosahuje dle výrobce přesnosti rozlišení 99,8 %, nabízí výkonné řešení snímače vybavené funkcemi umělé inteligence, jako jsou Smart Tracking, Motion Sync a Asymmetric Cut-off – pro maximální výkon na nejvyšší úrovni hraní.

Díky funkci Smart Tracking se Basilisk V3 Pro automaticky kalibruje na různých površích, takže je schopen udržet konzistentní vzdálenost nad povrchem bez ohledu na to, na jakém povrchu je použit, což hráčům umožňuje lepší kontrolu a přesnost, a to i na skle.

Myš Basilisk V3 Pro je navíc vybavena novými optickými spínači Razer Optical Mouse Switches Gen-3, díky nimž je naprosto vyloučen problém s dvojím kliknutím a nedochází k žádnému zpoždění při odezvě, a přitom má stále příjemnější hmat a ještě delší životnost kliknutí. Tyto spínače jsou dimenzovány na životnost až 90 milionů kliknutí, což zvyšuje životnost ve srovnání s předchozí generací spínačů.

Novinka je vybavena také technologií HyperSpeed Wireless pro připojení na frekvenci 2,4 GHz, takže si hráči mohou vychutnat mimořádně rychlou odezvu. Díky podpoře více zařízení mohou hráči zefektivnit své nastavení a uvolnit port USB připojením kompatibilní bezdrátové klávesnice Razer i Basilisk V3 Pro k jedinému klíči.

Zdroj: Razer

Mohlo by vás zajímat

Reklama