Herní projektor BenQ poskytuje 100palcový obraz na vzdálenost 1,5 metru

Dva integrované 5W reproduktory treVolo poskytují dostatečně silný zvukový přednes / BenQ
Nový model BenQ TH690ST je herním projektorem s 4LED světelným zdrojem a krátkou projekční vzdáleností, který je určen jak pro hraní konzolových her, tak ke sledování filmů nebo živé sportovní události.

Novinka reprodukuje dle webu BenQ obraz s Full HD rozlišením, podporou HDR a svítivostí 2300 ANSI lumenů. Díky nízké odezvě 8,33 ms při 120Hz obnovovací frekvenci a rozhraní HDMI 2.0b je vhodný pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch nebo Xbox, a to pro rychlé sportovní hry, FPS střílečky i strategie.

Projektor BenQ TH690ST s 4LED světelným zdrojem a krátkou projekční vzdáleností vytvářející 100palcový obraz ze vzdálenosti 1,5 m představuje cenově zajímavou alternativu k televizorům. Pro snadnou instalaci, respektive projekci z různých úhlů v místnosti, projektor umožňuje 2D korekci lichoběžníkového zkreslení, zatímco 4LED zdroj zajišťuje dostatečnou kvalitu obrazu s vysokým jasem, kontrastem a vyváženou sytostí barev.

Životnost světelného zdroje je dle údajů výrobce 30 000 hodin v režimu ECO, což znamená při 4 hodinách denního používání celkem 21 let bez nutnosti výměny.

Speciální herní režimy znamenají realističnost a intenzitu ve všech žánrech. K dispozici jsou také optimalizované režimy pro světlé a tmavé prostředí tak, aby byla zajištěna čistota a detaily pro maximální pohlcení herní atmosférou.

Barevnou přesnost dokládá 98% pokrytí barevného prostoru Rec. 709 a 84% pokrytí DCI-P3. Projektor je podporuje HDR jak ve Full HD tak ve 4K rozlišení.

Dva integrované 5W reproduktory treVolo poskytují dostatečně silný zvukový přednes díky vyvážení vysokých, středních i nízkých frekvencí. Zvuk si lze uzpůsobit prostřednictvím přednastavených režimů Standard, Kino, Hudba, Hra, Sport a Vlastní. Projektor BenQ TH690ST je již v prodeji, a to za 29 390 Kč.

Zdroj: BenQ

Mohlo by vás zajímat

Reklama