Otočná cestovní myš s Bluetooth připojením k více zařízením

Myš je vybavená optickým LED snímačem a nastavitelným rozlišením až do 4000 DPI / Dell
Společnost Dell Technologies uvedla tento týden na český trh cestovní myš Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), první otočnou myš na světě s připojením Bluetooth k více zařízením.

Snadno přenosná myš byla navržena s ohledem na pracovníky na cestách, váží totiž pouhých 56,9 gramů. Má otočnou konstrukci, díky které ji lze uložit zcela naplocho.

Uživatelé si již nemusí dělat starosti s náhradními bateriemi, protože výdrž dosahuje až 24 měsíců, tedy dle webu Dell Technologies nejdéle z otočných myší na trhu.

Myš lze zcela bezproblémově jedním kliknutím připojit až ke 3 různým zařízením přes Bluetooth 5.0 pomocí funkce Dell Pair.

Myš je vybavená optickým LED snímačem a nastavitelným rozlišením až do 4000 DPI. Díky tomu umožňuje pohodlné, plynulejší a preciznější ovládání na monitorech s různým rozlišením.

Cestovní myš Dell Bluetooth Travel Mouse nabízí 3letou záruku se službou Dell Advanced Exchange Service. Svým pojetím vychází vstříc těm, kdo jsou zvyklí pracovat na cestách a potřebují tenkou myš. Moderní design v černé barvě s měkkou povrchovou úpravou a lesklým stříbrným tónem na spodní straně působí esteticky a vyváženě.

Model Dell Bluetooth Travel Mouse je k dispozici na českém trhu již od 15. listopadu 2022, a to za 1 200 Kč.

Zdroj: Dell

Mohlo by vás zajímat

Reklama