Přichází rozsáhlá aktualizace Windows 11 s novým Bingem s umělou inteligencí

Hlavní panel bude vylepšen implementací pole pro vyhledávání ve Windows / Microsoft
Systém Windows 11, který byl uveden na trh před více než rokem, přinesl svěží vzhled a otevřel dveře novým zážitkům, které umožňují uživatelům tohoto systému aktivně se zapojit a snadněji komunikovat.

Nedávno byla spuštěna předběžná verze nového Bingu s umělou inteligencí pro více než milion lidí ve 169 zemích a dle webu Microsoftu byl nyní rozšířen nový Bing do mobilních aplikací Bing a Edge a zpřístupněn i pro Skype. S novým Bingem a Edge tak nastává nová éra v oblasti vyhledávání, chatu a tvorby.

Spojí se tak snadnost použití počítače se systémem Windows s možnostmi nového Bingu s umělou inteligencí. Stovky milionů uživatelů systému Windows 11 brzy získají přístup k této nové technologii, která jim umožní vyhledávat, chatovat, odpovídat na otázky a vytvářet obsah přímo z hlavního panelu systému Windows.

A současně bude hlavní panel vylepšen implementací pole pro vyhledávání ve Windows, do kterého lze psát, takže všechny potřeby vyhledávání pro systém Windows budou na jednom snadno dostupném místě.

Dále budete moci například propojit svůj iPhone přímo s počítačem s Windows 11 pomocí nového náhledu aplikace Phone Link pro iOS. Kromě toho za pozornost stojí vylepšené dotykové funkce, widgety na celou obrazovku a rychlý přístup k obecně dostupné aplikaci Windows 365.

Systém Windows 11 obsahuje také nové funkce umělé inteligence v nabídce Start a průběžné aktualizace, díky nimž je operační systém přístupnější. Vyhledávací pole je jednou z nejpoužívanějších funkcí systému Windows, kterou každý měsíc využívá více než půl miliardy uživatelů, a nyní, když je v popředí tohoto prostředí nový Bing s umělou inteligencí, budete mít možnost najít odpovědi rychleji než kdykoli předtím.

Pokud jste zaregistrovaní v náhledu služby Bing, stačí si nainstalovat únorovou aktualizaci systému Windows 11, abyste získali přístup k novému vyhledávacímu poli.

Zdroj: Microsoft, Bing

Mohlo by vás zajímat

Reklama