Speciální svítilna s funkcí powerbanky pro jarní výlety

Svítilnu je možné nabít skrze USB-C / Varta
Nová lucerna Varta přináší kombinaci několika funkcí v jednom zařízení. Základem je samozřejmě svítilna, ale nechybí ani funkce powerbanky a díky tomu také nabíjitelné lucerny. Světelnou stránku má na starosti vysoce svítivá bílá dioda CREE s výkonem až 500 lumen s plynulou možností regulace výkonu (10-500 lm).

Lucerna po zapnutí nabízí 60 % výkonu a podržením tlačítka lze regulovat výkon. Nejen díky tomu je k dispozici dle webu výrobce kombinovaná doba chodu 8 – 370 h (130 + 240 h na nejnižší výkon nebo 8 + 10 h na maximální).

Další alternativou je mód s červenou LED, která je nejen velmi úsporná, ale také neruší a hodí se např. na astrofocení či sledování zvěře.  Nechybí ani možnost odejmutí vrchní části svítilny (čočky) pro lepší osvětlení směrem dolů. Praktická je také možnost snadného zavěšení lucerny díky dvěma integrovaným „háčkům“ v horní a spodní části.

Funkcí oddělující Ambience Lantern L30RH od zbytku je integrovaná Li-Ion baterie. Ta nejen, že funguje jako zdroj energie pro samotnou lucernu, ale také nabízí nouzový zdroj energie resp. powerbanku.

Snadno tak v případě nutnosti doplníte energii např. telefonu a to kdekoli. Lucerna navíc nabízí hybridní napájení pro svícení – může svítit jak ze 3x AA baterií, tak právě interní baterie. Ta nabízí interní kapacitu 5000 mAh s tím, že pro funkci powerbanky je k dispozici 3000 mAh.  

Svítilnu je možné nabít skrze USB-C a pro funkci powerbanky je dispozici USB-A (klasický USB) port. O stavu nabíjení a provozu lucerny (+ indikátor nízké baterie) informují dvě stavové diody. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě (IP54) či pádu (1 m) a také 3 roky záruky.

Zdroj: Varta

Mohlo by vás zajímat

Reklama