Firemní router NETGEAR PR60X s výkonem až 18 Gb/s

Router PR60X má elegantní rackový design s porty v zadní části / NETGEAR
Společnost NETGEAR uvedla na trh router NETGEAR 10G/Multi-Gigabit Dual WAN Pro Router (PR60X) s výkonem až 18 Gb/s obousměrné propustnosti WAN-LAN. Zařízení nejlépe využijí malé a střední firmy, které potřebují vysokorychlostní přenos dat.

Hlavními přednostmi routeru PR60X jsou výkon, zabezpečení a snadné používání. Díky konstrukci s duálním přepínáním WAN při selhání dokáže dle webu výrobce zajistit nepřetržité připojení k internetu pro kritické aplikace a služby.

Vestavěný firewall blokuje neoprávněný přístup do firemní sítě a monitoruje komunikaci mezi sítí a vnějším světem.

Router PR60X má elegantní rackový design s porty v zadní části pro jednoduchou a čistou integraci mezi již existující zařízení datových sítí. Obsahuje také uši pro reverzní montáž do racku pro porty směřující dopředu. Díky svým technickým možnostem a odborné podpoře společnosti NETGEAR představuje spolehlivé a cenově dostupné, cloudově spravované 10G směrovací řešení.

Nejnovější edice cloudové platformy NETGEAR Insight 7.0 pokrývá celou síť včetně routeru PR60X a umožňuje vzdálenou konfiguraci a správu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu z libovolného místa.

NETGEAR Insight je komplexní nástroj pro vzdálenou správu sítí, od přístupových bodů po přepínače, směrovače a další. Jeho prostřednictvím je možné vzdáleně sledovat stav spravovaných sítí a řešit problémy v reálném čase.

Zdroj: NETGEAR

Mohlo by vás zajímat

Reklama