Smartphone Infinix ZERO 30 5G má přední kameru s Ultra HD rozlišením

Technologie 68W Super Charging umožňuje, že nabití z 1 % na 80 % proběhne za pouhých 30 minut / Infinix
Na tuzemském trhu se tento týden objevil nový smartphone Infinix ZERO 30 5G. Jde o první chytrý telefon ve své třídě, který je vybaven předním fotoaparátem s podporou videa Ultra HD.

NOVINKA tedy disponuje předním 50MPix fotoaparátem, který podporuje nahrávání videa 4K (3840×2160 pixelů) při snímkové frekvenci 60 fps, což představuje obrazový výkon, který se obvykle nachází až u modelů s vyšší cenovkou. Mezi další zajímavé parametry modelu patří dle webu výrobce zakřivený 144Hz AMOLED displej, výkonný osmijádrový procesor a 21 GB rozšířené paměti.

Za pozornost stojí také dvojitý blesk Micro-slit, jenž umožňuje filmovat v dostatečné kvalitě prakticky za všech světelných podmínek. Technologie PDAF (Phase Detection AutoFocus) pak zajišťuje ostrý a kvalitní obsah, ať už pořizujete selfie nebo nahráváte video.

Infinix ZERO 30 5G disponuje také 108MPix zadním fotoaparátem, který poskytuje dostatečně ostré fotografie i při slabém osvětlení díky snímači 1/1.67" a objektivu, který podle výrobce zachycuje o 10 % více světla než je standardem.

Optická část kombinuje technologie OIS a EIS, aby zajistila stabilní snímání obrazu pro fotografování i video. Trojnásobný optický zoom zase umožňuje uživatelům vychutnat si detaily na dálku, zatímco objektiv o šířce 120° pomáhá uživatelům zachytit svět i dostatečně širokoúhle.

Infinix ZERO 30 5G je stylový z každého úhlu. Úzký rámeček 2,8 mm obsahuje zakřivený displej, který je vybaven 60° zlatou křivkou. Již z továrny je displej chráněn před potenciálním poškozením sklem Corning Gorilla Glass. Infinix ZERO 30 5G, přichází do Česka v barvách Golden Hour, Rome Green a Fantasy Purple.

Díky rychlé obnovovací frekvenci 144 Hz je obrazovka a navigace v operačním systému plynulá, zatímco přesné 10bitové barvy DCI-P3, vysoký kontrastní poměr a špičkový jas 950 nitů přinášejí dostatečně kvalitní obraz.

Model ZERO 30 5G je vybaven zvukovým systémem se dvěma reproduktory s podporou DTS. Smartphone také disponuje režimem péče o zrak s certifikací TÜV Rheinland, který chrání oči uživatelů během doby strávené u obrazovky.

Praktické je také to, že novinka je vybavena 5000 mAh baterií s dlouhou životností. Technologie 68W Super Charging zase umožňuje, že nabití z 1 % na 80 % proběhne za pouhých 30 minut. Infinix ZERO 30 5G je již v Česku v prodeji, a to za 8 999 Kč.

Zdroj: Infinix

Mohlo by vás zajímat

Reklama